Glamour met een knipoog

Fabulous Friday: maak kans op een set Sparkling Jewels Labradorite Afterglow Fuse-oorbellen t.w.v. €130!

Een nieuwe vrijdag, een nieuwe glamoureuze winactie! Om de herfst helemaal fab door te komen, kunnen de juiste juwelen natuurlijk niet ontbreken. Zo tover je een casual outfitje in een handomdraai om naar een prachtige, verzorgde look. De Mix & Match-sieraden van Sparkling Jewels zijn hiervoor natuurlijk helemaal perfect, omdat je ze op elke outfit kunt afstemmen – en wij mogen een set van deze fabuleuze oorbellen verloten onder onze lezers!

Sparkling Jewels Fabulous Friday

Als glamourpoes ben je ongetwijfeld al bekend met Sparkling Jewels, maar we doen tóch even een kleine introductie: het Nederlandse juwelenmerk Sparkling creëert prachtige sieraden voor iedereen, en viert dit jaar hun tienjarig jubileum. Van zilveren colliers tot luxe edelstenen en van gouden oorhangers tot trendy stackable ringen – wij zijn fan! Speciaal voor de herfst mag Beau Monde nu een set van de prachtige Labradorite Afterglow Fuse Push Back Earrings verloten. Kan jouw juwelenkistje ook wel een extraatje gebruiken? Lees dan gauw verder om te zien hoe je kans kunt maken!

Mix & Match

Let's be honest: we spenderen graag tijd voor de spiegel om een perfect outfitje samen te stellen. Gaan we voor een chique pantalon en een set keurige hakjes? Kiezen we voor een romantisch japonnetje? Of juist een casual denim on denim-look?

Sparkling Jewels maakt dit met hun collectie Mix & Match-sieraden ook mogelijk voor je juwelen. Van klassieke elegantie tot stoere eye-catchers: je kunt er alle kanten mee op.

Het begint allemaal met de de Essentials. Deze juweeltjes zijn de basis van een stijlvolle sieraden-combi – maar zijn net zo goed los te dragen voor een chique, minimalistische uitstraling. Deze Essentials kun je vervolgens combineren met een uitgebreide selectie edelstenen. Of je nu liever voor lieflijke parels gaat of stoere onyx: de mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos.

Jubileumcollectie

Zoals we al even noemden, viert Sparkling dit jaar een feestje! En om dat helemaal in style te vieren, lanceren zij hun speciale jubileumcollectie: Past, Present & Beyond. In deze collectie komt 10 jaar aan vakmanschap samen en worden bestsellers van het eerste uur gecombineerd met nieuwe favorieten.

Hierbij maakt de edelsteenvorm waar het een decennium geleden allemaal mee begon een comeback: de Afterglow.

Labradorite oorstekers

Eén van die fijne juweeltjes in deze jubileumcollectie is deze set Labradorite Afterglow Fuse Push Back Oorbellen. Deze bestaan uit de goudkleurige Fuse Push Back-oorbellen en de stijlvolle Labradorite Afterglow-edelstenen. Samen zorgen ze voor een luxe, mysterieuze uitstraling. Perfect voor dit najaar, non?

Winnen!

Beau Monde en Sparkling Jewels hebben de handen ineengeslagen voor een fijne giveaway, waarbij jij kans maakt op een setje Labradorite Afterglow Fuse Push Back Oorbellen. Kans maken? Dan hoef je alleen maar hieronder je gegevens achter te laten!

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 11 oktober. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met SOPR en Sparkling Jewels zullen delen als je wint.

Win
  • Sparkling Jewels