Glamour met een knipoog

Frans Bauer deelt emotionele boodschap: 'Dit is de eerste keer zonder jou'

Het is een bijzondere tijd voor zanger Frans Bauer. De graag geziene artiest werkt namelijk aan een reeks fantastische concerten in Ahoy, maar dit heeft een bitterzoet randje. Zo deelt hij via Instagram een emotioneel bericht, waarbij hij op steun kan rekenen van verschillende andere bekende gezichten.

Frans Bauer voor Beau Mondes september-editie, 2024.

In gesprek met Beau Monde blikte Frans Bauer al vol enthousiasme vooruit op z'n concerten in Ahoy, die eind deze week plaatsvinden. Nu het bijna zover is, neemt Frans een moment om stil te staan bij z'n vader, Chris.

De eerste keer

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat de zanger voor een uitverkochte zaal staat. Maar via Instagram deelt hij een lieve foto van zichzelf met vader Chris, die hij dit jaar voor het eerst moet missen bij deze concerten.

"Vandaag is de opbouw begonnen van mijn mega mooie podium in Ahoy", schrijft Frans bij het zoete kiekje. "Dit is de eerste keer zonder Pa, dit is ook onze laatste foto samen. Maar zoals ik je toen heb beloofd Pa, ik ga een mega mooie show maken voor mijn fans!! Deze shows zijn voor jou. Ik ga ongelofelijk mijn best doen!!! X"

Onder het bericht reageren onder meer Chantal Janzen en Samantha Steenwijk om de zanger een hart onder de riem te steken. Ook z'n grote liefde, Mariska, reageert met een hartje om haar man te steunen. Zoet!

Voor Beau Monde's septembernummer blikte Frans al vooruit op de concerten.

Ahoy-concerten

Deze week is het voor 't eerst in dertien jaren tijd dat Frans weer in Ahoy staat. In de septembereditie van Beau Monde liet hij nog weten dat hij zich echt on top of the world voelde toen de kaartverkoop begon voor deze twee optredens.

"Ik was een jaar of negen toen we op weg naar mijn opa en oma in Delft langs Ahoy reden en borden zagen over het Gala of the Year. Mijn ouders legden uit dat Lee Towers een concert gaf voor duizenden mensen, waarop ik zei: ‘Als ik later groot ben, dan word ik ook zanger en wil ik hier optreden, met jullie op de eerste rij.’ Vanaf dat moment verbeeldde ik me elke keer als we langs Ahoy reden dat ik daar stond."

En over z'n concerten dit weekend kon hij ook vast een tipje van de sluier oplichten: "Het is niet zomaar een paar liedjes zingen, maar met een showballet, een groots orkest, alles erop en eraan. Dat gaat op 18 en 19 oktober gebeuren."

Kortom: dat belooft héél veel moois voor onze Frans!

Celebrity
  • Instagram @fransbauer, Beau Monde #9 2024
  • Foto’s: Feriet Tunc | Visagie: Shiona Franke | Styling: Pascalle Swinkels