Glamour met een knipoog

Fabulous Friday: maak 3x kans op een goodiebag van Kess Berlin t.w.v. €82

Nieuwe beauty launches? Yes please! Deze maand deed het Duitse cosmeticamerk Kess Berlin z'n intrede in Nederland, en dat belooft meteen héél veel goeds! Om hun release te vieren, heeft Beau Monde de handen ineengeslagen met het merk voor een bijzonder fijne giveaway.

Kess Berlin x Beau Monde giveaway

We gaan graag goed verzorgd de deur uit. Maar soms is ons beautyplankje net als onze kledingkast, en weten we simpelweg even niet meer wat voor lookje we moeten kiezen. Met de komst van Kess Berlin naar Nederland geef je je make-upcollectie echter een fijne update. En laten we eerlijk wezen: zo'n traktatie heb je zelf ook wel verdiend, toch?

Maak kennis met Kess Berlin

In Duitsland gooit Kess Berlin al even hoge ogen, maar nu zijn ze klaar om ook in Nederland de beautywereld te veroveren! De items van Kess zijn helemaal gericht op het creëren van een effortless, minimale beauty-look. Een schoonheid ben je immers van jezelf al, en met deze producten laat je jezelf nog meer stralen!

Extra fijn: alle producten van Kess zijn 100% veganistisch en worden bovendien niet getest op dieren. Ook worden de stijlvolle verpakkingen van Kess Berlin zoveel mogelijk duurzaam geproduceerd. Zo kun je bijvoorbeeld bij hun handige Blush & Glow Duo Stick kiezen voor een set navullingen, zodat je 'm eindeloos kunt blijven gebruiken.

Goodiebags

Beau Monde mag deze week in samenwerking met Kess drie fijne sets van hun producten weggeven. Wat je in deze goodiebags vindt? We zetten het voor je op een rijtje!

Met de Blush & Glow Duo Stick combineer je moeiteloos een blush en highlighter of contour-tint naar keuze. Zo heb je twee must-haves ineen, met een formaat dat perfect in je tas past! Vergeet niet bij het invullen van je gegevens te laten weten welke twee tinten jij in je Blush & Glow Duo wilt hebben.

De Day Mascara zorgt voor lange, volumineuze wimpers voor een alledaagse look. Brokkelen of uitlopen hoef je door de speciale formule bovendien niet bang voor te zijn, en deze mascara is ook geschikt voor mensen met gevoelige ogen. Handig!

Ten slotte vind je in de goodiebags de Jelly Treat Lip Oil in de kleur Jam – een 3-in-1-lipolie voor licht getinte, intensief gevoede en glanzende lippen zorgt.

Wil jij nu ook zo'n fijne set goodies ontvangen? Laat dan hieronder je gegevens achter en wie weet ben jij binnenkort één van de eersten met de gloednieuwe items van Kess Berlin op je beautyplankje!

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 25 oktober. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Storystarter en Kess Berlin zullen delen als je wint.

Win
  • Kess Berlin