Glamour met een knipoog

De Weekendtips van Beau Monde

Kou en kilheid? Welnee! Met de Weekendtips van Beau Monde kom je je weekend heerlijk door – of je nu je heupen los wilt gooien tijdens het ADE, of meer trek hebt in een portie haute cuisine. Er is volop leuks te zien, te doen, en te proeven.

Weekendtips van Beau Monde – vrouw in herfst-outfit

Het kán je bijna niet ontgaan zijn dat het Amsterdam Dance Event deze week voor volop gezelligheid in onze hoofdstad zorgt. Maar naast de eindeloze DJ's, optredens en feestjes, is er nog veel meer leuks te doen. Zowel in Amsterdam, als in de rest van het land!

Vier de Modestipendium-winst van Camiel Fortgens

Fashionlovers hebben afgelopen dinsdag natuurlijk de uitreiking van het Cultuurfonds Modestipendium op de voet gevolgd. In De Nieuwe Liefde in Amsterdam werd bekendgemaakt dat niemand minder dan Camiel Fortgens er dit jaar met de winst vandoor is gegaan. Hiermee volgt hij in de voetsporen van bekende namen als Benchellal, Iris van Herpen en Jan Taminiau.

Morgenavond presenteert het label in z'n winkel in Amsterdam hun AW24-collectie, maar vieren zij óók de winst bij het modestipendium. Iedereen is uitgenodigd om langs te komen, maar laat even via studio@camielfortgens.com weten of je erbij bent!

Waar:
Doctor Jan van Breemenstraat 3, Amsterdam

Wanneer:
Vrijdag 18 oktober, 17.00 – 21.00 uur

Volg een masterclass van Anna Nooshin en Yeliz Çiçek bij de Westfield Days

Van 18 t/m 20 oktober staan de Westfield Days op het programma in Westfield Mall of the Netherlands - hét lifestyle event van het jaar! Hier maak je kennis met alle nieuwe trends rondom fashion, beauty en lifestyle, én krijg je inspiratie om jouw carrière, business of personal brand naar een hoger niveau te tillen.

Op zaterdag geven Anna Nooshin en Yeliz Çiçek een live masterclass waar je alles leert over personal branding. Zie jij jezelf als de volgende grote content creator? Doe dan mee aan de Content Creator Casting, waar Anna, Yeliz en Ashley Janelle op zoek gaan naar nieuw talent.

Daarnaast valt er natuurlijk nog veel meer te beleven tijdens de Westfield Days! Meer info over dit toffe event vind je hier. Ook lees je hier hoe je je aanmeldt voor de Masterclass én de Content Creator Casting.

Waar:
Westfield Mall of the Netherlands | Liguster 202, Leidschendam

Wanneer:
Vrijdag 18 t/m zondag 20 oktober

Live in the moment op ADE met Heineken

Onze hoofdstad staat au moment in het teken van het Amsterdam Dance Event. Om voor de ultieme festivalervaring te zorgen, sloegen sponsor Heineken en ADE de handen ineen. Tijdens de spectaculaire opening met DJ Barry Can't Swim gisteravond, stond namelijk het offline feestvieren centraal!

De boodschap "Keep the moment in your memory, not on your phone’’ werd op innovatieve wijze overgebracht via een geheime boodschap die alleen via de telefoon te zien was. Bovendien ontvingen bezoekers van het openingsfeest in The Loft ontvingen aan het einde van de avond de Heineken® Boring Phone - een telefoon waar je niet veel meer mee kunt dan bellen en SMS'en.

Beeld: Heineken / ADE

Ben jij dit weekend op ADE te vinden? Volg dan het voorbeeld van Heineken! Stop je telefoon lekker in je zak, en live in the moment.

Feest in stijl bij W Amsterdam

Tijdens ADE verandert het luxe W Amsterdam in een absolute hotspot voor de Belvedere House of 10 Takeover, met optredens van headliners als Jan Blomqvist, TSHA en Chloe Caillet. Verwacht stijlvolle feesten, heerlijke Belvedere-cocktails en een sfeervolle setting met een adembenemend uitzicht over de stad.

Als kers op de taart organiseert W Amsterdam op zondagochtend een onvergetelijke Sunrise Rave van 7:00 tot 11:00 uur. Hier dans je in een intieme, magische sfeer de laatste uren van ADE tegemoet terwijl de zon opkomt boven de stad.

Met wie ga jij hier de dansvloer op? Hier vind je alle informatie over de evenementen van W Amsterdam.

Kijktips

Kruip je liever met een liter thee onder een luxe sprei op de divan? Op de streaming-diensten verschijnt volop leuks om dit weekend mee door te komen. Zo gaat vandaag op Videoland het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje van start, met deelnemers als Claes Iversen, Loiza Lamers en Pauline Wingelaar.

Op Netflix is deze week bovendien de film Ordinary Angels verschenen, met een hoofdrol voor Hilary Swank. Gegarandeerd dat je het hierbij niet droog houdt, dus zet de tissues maar vast klaar.

Ook is deze week de duistere hertelling van het klassieke sprookje Sneeuwwitje verschenen op Netflix. In Snow White and the Huntsman krijgt deze tijdloze sage met Charlize Theron, Kristen Stewart en Chris Hemsworth een gritty twist.

Kortom: genoeg leuks om de popcorn voor klaar te zetten!

Lifestyle
  • Adobe Stock