slogan

Daniëlle Oerlemans op vrijgezellenfeest van Gwyneth Paltrow

::

BN'ers gaan hard in Hollywood: onze eigen Daniëlle Oerlemans was dit weekend op het vrijgezellenfeestje van Gwyneth Paltrow. En daar smullen we van, want zo komt de Hollywoodglamour toch nog een beetje dichterbij.

Daniëlle en Gwyneth kennen elkaar al langer maar inmiddels is er al een echte vriendschap ontstaan tussen de twee dames. Gwyneth stapt met haar vriend Brad Falchuk in het huwelijksbootje (het gerucht gaat dat het een secret wedding wordt) en daar hoort een vrijgezellenfeestje bij. Gwyneth nodigde al haar vriendinnen uit en ook Daniëlle mocht aanwezig zijn op het festijn. Op Instagram post ze foto's van het weekendje weg. 'Blessings Love Laughs and Bonfires #hens #momsquad' luidt het onderschrift. 

Cameron en Stella 

Gwyneth was tijdens haar bohemian feestje omringd door haar beste vriendinnen, waaronder Cameron Diaz en Stella McCartney. Ze vierden het in Mexico aan het strand  en bezochten zo nu en dan de spa. 

Trouwen

Gwyneth en Brad zijn sinds 2014 aan het daten geslagen en hebben begin dit jaar via een Instagrampost bekend gemaakt dat ze gaan trouwen. Eerder was de wereldberoemde actrice getrouwd met de Coldplay-zanger Chris Martin. 

LEES OOK: Danielle Oerlemans chillt met J.Lo

 

Blessings Love Laughs and Bonfires #hens #momsquad 💕 @costapalmas

Een bericht gedeeld door Danielle Oerlemans (@danielleoerlemans) op

 

💍

Een bericht gedeeld door Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) op

BRON: INSTAGRAM, BEELD: ANP