slogan

Royals delen massaal lieve kiekjes van hun moeder

::

In Engeland was het gisteren al Moederdag en dat hebben we geweten: de socials stroomden vol met kiekjes van trotse royal kinderen die hun moedertje in het zonnetje wilden zetten.

Alice 

Lady Alice Manners zette haar moeder, Emma Manners, hertogin van Rutland, in het zonnetje. 

Kitty 

Lady Kitty Spencer zette een kiekje van haar moeder Victoria Lockwood online. Op de achtergrond vermoedelijk het ouderlijk landgoed Althorp: Kitty is de oudste dochter van Victoria en graaf Charles Spencer, de broer van prinses Diana. Op de foto zit ze links in het blauwe jurkje.

Mette-Marit

Mette-Marit, kroonprinses van Noorwegen, deelde deze foto van haar moeder Marit Tjessem...

...en die dame ziet er tegenwoordig zo uit. 

Marie-Chantal

Marie-Chantal, kroonprinses van Griekenland, plaatste deze foto van haar buitengewoon groovy moeder, Equadoriaanse socialite María Clara 'Chantal' Pesantes Becerra. MC zelf staat rechts.

Maria Olympia

Marie-Chantals eigen dochter liet zich ook niet onbetuigd, prinses Maria-Olympia van Griekenland deelde een oud kiekje van haar moeder, die - shock & horror - vroeger blijkbaar rookte.

Theodora

 

Een bericht gedeeld door Theodora (@tgreece) op

Prinses Theodora van Griekenland zette natuurlijk haar moeder, koningin Anne-Marie online. Rechts haar broer, prins Nikolaos.

Pavlos

Ook kroonprins Pavlos, de oudste broer van de Griekse royals, deed mee met dit kiekje uit 1968 van zijn ouders, koningin Anne-Marie en koning Constantine, genomen in Rome. Het meisje is zijn grote zus, prinses Alexia.

Fergie

Laat het gerust aan Sarah Ferguson over om het weer eens om te draaien: zij plaatste een foto van haar dochters, prinses Beatrice en prinses Eugenie, met het hondje van een van de Yorkies, dat zo te zien géén Yorkie is. Desalniettemin: cute as hell.

Eugenie

Prinses Eugenie maakte van haar kersverse instagramaccount gebruik om Fergie te beschrijven als 'my legend of a mother'.

Andrew

Ook prins Andrew, de vader van de Yorkies en Sarah's ex, liet zich niet onbetuigd en zette zijn eigen moedertje online. Het lijkt hier alsof hij de Queen een beker voor Beste Moeder Ooit heeft gegeven, maar koningin Elizabeth won de trofee gewoon met een van haar paarden. Toch: grappig gevonden! 

 

Openingsbeeld © Getty Images