Meghan Markle stapt in de voetsporen van prinses Diana

En hiermee is het startsein van de strijd Sussex'jes vs Britse Tabloids gegeven.
Meghan Markle stapt in de voetsporen van prinses Diana

Meghan Markle gaat samenwerken met de advocaat van prinses Diana. En hiermee is het startsein van de strijd Sussex'jes vs Britse Tabloids gegeven.

LEES OOK: De Sussex'jes & de strijd tegen de Britse Tabloids

Voor de rechtszaak heeft de hertogin van Sussex de advocaat van prinses Diana, David Sherborne, in de arm genomen. "Hij is werkzaam voor Haar Koninklijke Hoogheid De Hertogin van Sussex inzake misbruik van privé-informatie, schending van gegevensbescherming en schending van auteursrechtelijke actie tegen Associated Newspapers", aldus het statement.

Voor wie de reden van de rechtszaak gemist heeft: afgelopen herfst werd bekend dat H&M The Mail on Sunday aanklaagden. De Britse tabloid zou begin 2019 delen van een persoonlijke brief van Meg aan haar vader hebben gepubliceerd. Het was de brief die zij naar hem stuurde kort nadat ze met de Britse prins in het huwelijksbootje was gestapt. Hierin zei ze 'gebroken' te zijn door zijn gedrag en het feit dat hij niet op haar huwelijk kon zijn. Naar verluidt was het de bedoeling van de krant om lezers te manipuleren. En dat mag allemaal niet, aldus de advocaat. 

Tijdens de - virtuele - rechtszaak hebben de Sussex'jes de vier grootste tabloids in de ban gedaan. Ze zullen op geen enkele manier nog samenwerken met The Sun, Daily Mail, Daily Mirror en Daily Express

De advocaat in geen onbekende in de wereld van de sterren. We noemen als cliënten: Donald en Melanie Trump, Chelsea Clinton, Paul McCartney, Michael Douglas, Jude Law, Kate Winslett, Sienna Miller, Kate Moss, Elton John, Amy Winehouse, Harry Styles, Cheryl Cole, de Beckham'pjes en Mike Tyson.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f707250e8514', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws