doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Liam Payne bevestigt One Direction-Reunie zónder dit bandlid

Het gonst al een tijdje in de wereld van One Direction, de boyband die het in 2015 voor gezien hield. En nu is het dan eindelijk bevestigd: die reünie komt er!
.
Liam Payne bevestigt One Direction-Reunie zónder dit bandlid

Het gonst al een tijdje in de wereld van One Direction, de boyband die het in 2016 voor gezien hield. En nu is het dan eindelijk bevestigd: die reünie komt er!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

LEES OOK: Te schattig: Harry Styles met babydieren in nieuwe Gucci campagne

Eigenlijk is de geruchtenmachine nooit gestopt sinds de band in 2016 uit elkaar ging: Zouden de mannen van One Direction ooit nog weer bij elkaar komen? Tot voor kort bleken de verhalen op niets uit te lopen, maar nu lijkt de droom van al die miljoenen fans dan toch waar te worden. De band 'bestaat' dit jaar namelijk 10 jaar en dat kunnen ze toch niet onopgemerkt voorbij laten gaan?

FaceTime met de band

Dat zijn de bandleden inderdaad niet van plan, zo bevestigt bandlid Liam Payne in een recente Instagram Live. Tijdens een gesprek met Alesso, een DJ met wie Liam samenwerkt voor zijn nieuwste single Midnight, zegt hij over de aankomende reünie: "We proberen momenteel om met z’n allen de eerste FaceTime-sessie te regelen." Vervolgens voegt hij er lachend aan toe: ‘Misschien kun jij komen invallen voor Zayn. Join the band!

Zonder Zayn

Hiermee lijkt Liam niet alleen de geruchten te bevestigen dat er inderdaad iets op de planning staat, maar wordt ook gelijk duidelijk dat Zayn Malik er geen onderdeel van zal uitmaken. Op zich niet vreemd, want Zayn verliet de band zelfstandig al eerder, in maart 2015. 

BRON: INSTAGRAM, BEELD: BSR AGENCY

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws