Rachel Hazes onthult echte reden van jarenlange ruzie met zoon André

"De wereld lag aan zijn voeten..."

In talkshow Hoge Bomen vertelt Rachel Hazes voor het eerst openhartig over de oorzaak van haar jarenlange ruzie met haar zoon André. Ook laat ze wat los over wat ze van Monique vindt…

LEES OOK: Monique vertelt voor het eerst wat ze van 'Brazes' vond

In zijn nieuwe talkshow Hoge Bomen vraagt presentator Jeroen van der Boom naar de ruzies die Rachel in het recente verleden heeft gehad met haar zoon André. Die hebben haar veel verdriet gedaan in een periode dat het al slecht met haar ging, zo vertelt ze. “Ik was niet klaar met mijn zoon”, vertelt Rachel. “Ik ben nooit klaar met mijn kind. En ik wil hem nooit een schuldgevoel aanpraten, maar dit was wel de genadeklap. Als je drie jaar je kind niet ziet… Dat heb ik als heel slecht ervaren. Ik hoop dit nooit meer met één van mijn kinderen meemaken, want dat trek ik niet.”

Een moederlijk advies

Rachel zegt dat een moederlijk advies aan André de druppel was en zorgde voor de jarenlange ruzie. “Ik heb geen ruzie gemaakt, maar ik heb geprobeerd mijn kind te beschermen voor iets. En niet voor haar (Monique), want zij is een hartstikke goede vrouw, maar ik probeerde zijn mooie jaren te…” Rachel maakt de zin niet af, maar Jeroen trekt de juiste conclusie: “Je vond hem te jong.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

“De wereld lag aan zijn voeten,” vervolgt Rachel. “Dré is nooit thuis en ik vond het zonde om gelijk al een relatie en een kind te nemen. Maar dat is niet aan mij. Ik heb mijn mening te snel gegeven. Ik zou dat ook nooit meer doen. Al heeft hij er nu één van tachtig en heeft ze drie gebitten in, dan zeg ik nog dat ik haar leuk vind.”

 

BRON: HOGE BOMEN, SHOWNIEUWS, BEELD: ANP

Laatste nieuws