Monique Westenberg vertelt voor het eerst wat ze van 'Brazes' vond

Monique reageert nu voor het eerst op de relatie. 
Monique Westenberg vertelt voor het eerst wat ze van 'Brazes' vond

Monique Westenberg en André Hazes zijn nu weer happily in love, maar het is de afgelopen periode niet makkelijk voor ze geweest. André was tot voor kort enkele maanden samen met Bridget Maasland. Monique reageert nu voor het eerst op de relatie. 

LEES OOK: André en Monique nemen drastisch besluit over zoontje

Relatie

In een interview met LINDA. spreekt Monique openhartig over haar relatie met André en vertelt ze wat ze van Andrés relatie met Bridget vond. "Toen ik hoorde om wie het ging dacht ik meteen: nu snap ik het, dit gaat ’m verder niet worden", vertelt ze.

Ondoordacht

Wel had Monique moeite met de manier waarop Andrés relatie met Bridget naar buiten werd gebracht. "Ik kreeg gewoon amper de tijd om die pijn te voelen, omdat alles zo in my face werd gedaan. Dat kan ik ook niet goedpraten, dat vind ik echt walgelijk. Ik vind het ook zo ondoordacht naar de kleine toe."

       Dit bericht bekijken op Instagram                

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

Gelukkig is het nu weer koek en ei tussen Monique en André. De vonk is destijds weer overgeslagen op Curaçao. "Dus ik zit daar rustig te wachten, hij komt aanlopen en ineens, bám, gebeurde er iets in mijn lichaam. En in zijn lichaam. Er sprong gewoon echt een vonk over", aldus Monique. 

BRON: LINDA, GRAZIA, BEELD: BSR AGENCY

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5efdad2306b77', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws