André Hazes en Monique nemen drastisch besluit over zoontje

Op hun Instagramaccounts is te zien dat ze als gezin veel tijd met elkaar doorbrengen én dat ze een drastisch besluit omtrent hun zoontje André nemen.

Na De Breuk gaat het beter dan ooit tussen André Hazes en Monique Westenberg. De twee hebben elkaar helemaal gevonden en het geluk straalt er vanaf. Op beide Instagramaccounts is te zien dat ze als gezin veel tijd met elkaar doorbrengen én dat ze een drastisch besluit omtrent hun zoontje André nemen.

LEES OOK: Exclusief! Bridget Maasland blikt terug: 'Ik geloof nog steeds in ware liefde'

De liefde en het geluk van het gezin staat op de eerste plaats van het stel en ze nemen dit zeer serieus. Want opvallend is dat André en Monique sinds kort hebben besloten om het gezichtje van hun zoon niet langer meer volledig in beeld te brengen. Of het nu gaat om een kiekje of een filmpje. Vanaf nu wordt het gezichtje geblurd of wordt er een sticker of emoji overheen geplakt. En in sommige gevallen wordt er maar een deel van het gezichtje op de kiek gezet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gaat lekker hier hoor?

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Eerder kwam de kleine Hazes altijd met zijn gezicht in beeld, maar sinds weekblad Privé André met zijn zoon op de voorpagina van het blad zette, is het over en uit. Privacy van de drie-jarige staat op nummer 1 vanaf nu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TBT.❤️ @djarnohofland

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

BRON: INSTAGRAM, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws