Huppakee! Monique Westenberg gaat voor een carrièreswitch

Na onder andere een carrière als stewardess en manager van vriendlief André Hazes, gooit Monique Westenberg het roer volledig om. 
Huppakee! Monique Westenberg gaat voor een carrièreswitch

Na onder andere een carrière als stewardess en manager van vriendlief André Hazes,gooit Monique Westenberg het roer volledig om. 

LEES OOK: André Hazes en Monique nemen drastisch besluit over zoontje

Kleding ontwerpen

Monique gaat namelijk aan de slag als kledingontwerpster voor het merk SevenOneSeven. Op Instagram vertelt de blondine dat ze gevraagd is om mee te werken aan een kindercollectie, waar ze - mede dankzij het naar eigen zeggen vaak minimale aanbod - volmondig ja op zei.

       Dit bericht bekijken op Instagram             

Soms vind ik het best wel moeilijk om kleding naar mijn smaak te vinden voor mijn kleine jongen. De ene keer te druk, te veel print of te opvallende teksten en de andere keer weer te veel kleur. Om die reden vind ik het dan ook te gek dat ik gevraagd ben voor een samenwerking met het jongens merk SevenOneSeven. Ik krijg hier de mogelijkheid om samen met een top team hele gave collecties te maken. De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met ontwerpen en het uitzoeken van stoffen en kleuren. Vanaf 1 september 2020 is de kleding verkrijgbaar. Ik zal jullie mee blijven nemen in het hele proces en kijkjes achter de schermen blijven geven tot aan het eindresultaat. @sevenoneseven_official

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

Kinderkleding

"De ene keer te druk, te veel print of te opvallende teksten en de andere keer weer te veel kleur", vertelt ze over haar ervaringen bij het vinden van leuke kinderkleding. Nu ze zelf kleding voor haar eigen zoontje André jr. kan ontwerpen, is de kersverse kledingontwerpster duidelijk in haar nopjes. "Ik krijg de mogelijkheid om met een topteam heel gave collecties te maken"

Monique is de afgelopen weken al druk bezig geweest met het hele ontwerpproces, maar voor het eindresultaat moeten we nog even geduld hebben. De collectie ligt namelijk pas vanaf 1 september 2020 in de winkels. We zijn benieuwd!

BRON: GRAZIA, BEELD: BEAU MONDE ARCHIEF

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f056e4c67199', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws