doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Wauw: René Froger is 16 kilo kwijt en deelt zijn geheim

Helaas voor zanger René Froger zijn maar liefst 25 van zijn shows geannuleerd wegens het huidige virus, maar daardoor heeft de 59-jarige alle tijd om wat kilootjes te lozen. En het resultaat mag er zijn.
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_image_article');
Wauw: René Froger is 16 kilo kwijt en deelt zijn geheim

Helaas voor zanger René Froger: maar liefst 25 van zijn shows zijn geannuleerd wegens het huidige virus. Maar daardoor heeft de 59-jarige alle tijd om wat kilootjes te lozen. En het resultaat mag er zijn.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

LEES OOK: Zien: Het pasgeboren dochtertje van Danny Froger

De zanger heeft al vaarwel gezegd tegen zo'n 16 kilo (wauw!), maar als het aan hem ligt, gaat er in de komende weken en maanden nog veel meer af. "Ik zou op dit moment nog zeker 10 kilo kwijt willen", vertelde hij in RTL Boulevard afgelopen woensdag. "Het was ook echt nodig hoor, want ik was echt zo zwaar. Toen ik op de weegschaal ging staan, zei die: nee, niet met zijn tweeën."

Toch is Het Geheim simpeler dan je zou denken. René zweert bij het eten van een kilo groente per dag. "Want dat is echt kerngezond. Anders kun je niet blijven sporten", vertelt hij. "Ik probeer elke dag minimaal twee uur te fietsen en ik wandel heel veel met de honden. Ik probeer echt in de gaten te houden dat ik de hele dag aan het bewegen ben. 's Avonds om een uur of tien lig ik gesloopt in bed."

René heeft de komende tijd een compleet lege agenda: "Voor mij zijn er tot nu toe zo'n 25 shows afgezegd op dit moment. Wij zijn gelukkig allemaal gezond hier in huis. Dat vind ik veel belangrijker." 

BRON: RTL BOULEVARD, BEELD: ANP

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws