Máááám! 5 Royal driftbuien van prinsesjes & 1 prinsje

Ook het leven van een dreumesprins gaat niet altijd over rozen.
Máááám! 5 Royal driftbuien van prinsesjes & 1 prinsje

Ook het leven van een dreumesprins gaat niet altijd over rozen. Soms moet je nog even onvrijwillig in je kinderwagen blijven zitten. En dan zit er maar één ding op: een keel opzetten.

LEES OOK: Vrolijk nieuws: Leonore van Zweden gaat los

Alexia en Ariane

De festiviteiten van Koningsdag 2015 duurden niet alleen vrij lang, het was bovendien nogal fris. Prinses Alexia (10) en Ariane (8) hielden zich groot, maar duidelijk is dat ze er totally klaar mee zijn.

© Michel Porro / Getty Images

Mia

Met actieve ouders als Zara Phillips (de dochter van prinses Anne) en rugby'er Mike Tindall is het geen wonder dat Mia (hier 2) een ondernemende jongedame is. Zoals Zara zegt: "Ze is watervlug en razend nieuwsgierig." Hier was ze in een onbewaakt ogenblik achter het lint terecht gekropen. Haar moeder was er snel bij en Mia werd zonder pardon afgevoerd.

© Nigel Roddis / Getty Images

Leonore

De oudste dochter van Zweedse prinses Madeleine maakte tijdens de doop van haar zusje Adrienne duidelijk wie de touwtjes in handen had. Gevolg: het werd een one-woman-show.

Het bleek niet de eerste keer dat Leonore deed wat ze zélf wilde...

... een tam dier is daarop geen uitzondering.

Oscar

Zweedse prinsje (en tevens neefje van Leonore) Oscar weet altijd de aandacht op zich te vestigen. Zelfs als je moeder de kroonprinses haar 41ste verjaardag groots viert. 

"Enig hoor, mam, al die pers. but I'm not buying it."

Josephine

In Denemarken laat de prinses haar tweelingbroertje maar al te graag zien wie nu écht de baas is. Who run the world?

Echter moest kroonprinses Mary het ook weleens ontgelden. Dit keer was het twee tegen één.

BEELD: BSR AGENCY, ANP, GETTY IMAGES

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f719564d9ddc', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws