Sneeuwpret! Oranjes poseren in Lech

Even poseren in ruil voor daarna ongestoord kunnen skiën, dat is de deal van de Oranjes met de media, voor hun wintersportvakantie in Lech.

Even poseren in ruil voor daarna ongestoord kunnen skiën, dat is de deal van de Oranjes met de media, voor hun wintersportvakantie in Lech.

LEES OOK: Oranjes: de leukste foto's van 56 jaar skiën in Lech

De koninklijke familie geniet in het Oostenrijkse skioord Lech van de jaarlijkse wintersportvakantie. Om ervoor te zorgen dat ze tijdens het skiën op privacy kunnen rekenen, mochten media deze (dinsdag)ochtend uitgebreid foto’s en video’s maken tijdens een georganiseerd fotomoment in de sneeuw.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Blauw Bloed (@blauwbloedtv) op

De koninklijke familie komt al sinds 1959 in Lech. Men was goed vertegenwoordigd bij de fotosessie. Naast koning Willem-Alexander en koningin Máxima met hun drie dochters, zijn net als vorig jaar ook prinses Beatrix, prins Constantijn, prinses Laurentien en hun kinderen gravin Eloise, graaf Claus-Casimir en gravin Leonore van de partij. Jaarlijks reizen er tientallen fotografen van de Nederlandse en buitenlandse pers af naar Lech voor de traditionele fotosessie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTL Nieuws (@rtlnieuws) op

De Oranjes kunnen in Lech redelijk anoniem over straat, voor zover dat lukt met beveiliging in de buurt: medewintersporters verklappen dat ze er wel eens gewoon bij de supermarkt of drogist worden gespot. Maar ze zijn er toch vooral op de piste te vinden.

Nog een lief kiekje van het koninklijk paar. Máxima droeg hetzelfde skipak als vorig jaar. Ze shopte het ding bij Goldbergh, de bodywarmer is een nieuwe toevoeging aan Hare Ski-garderobe. Máxima heeft haar dochters geïnspireerd, want ook prinses Amalia en prinses Alexia dragen een skipak van het Nederlandse ski-merk. Amalia haar bontkraag is op haar verzoek gemaakt van faux fur.

En oma Bea ging (traditioneelgetrouw) met haar kleinkinderen op de foto. Lief! Ondertussen voegt prinses Alexia deze foto toe aan haar modellen-CV.

BRON: KONINKLIJK HUIS

Laatste nieuws