Shady much? Dit is de reactie die Camilla gaf omtrent Sussexit

Hoewel het statement van de Queen lief, ondersteunend en bedachtzaam was, is de kille reactie van Camilla alles behalve dat. Wat we zeggen: het was kil. 

Hoewel het statement van de Queen lief, ondersteunend en bedachtzaam was, is de kille reactie van Camilla alles behalve dat. Wat we zeggen: het was kil. 

LEES OOK: Twitter gaat los op de Megxit

Nu staat Cam ook niet bekend als dé Giebelige Geit met de meeste social skills van de familie, maar deze reactie was wel erg bot. Maandag bezocht de hertogin van Cornwall de Prospect Hospice Swindon, dit ter ere van het 40-jarig jubileum van de organisatie. Toen ze langs de pers liep, leek ze enigszins overrompeld door de vraag of ze Harry en Meghan zal gaan missen. Na een korte pauze lacht ze en zegt: "Hmm.. Tuurlijk." Bekijk het filmpje hieronder en oordeel zelf.

Voor zover we weten kunnen Cam en Meg prima met elkaar overweg. De relatie tussen Harry en zijn stiefmoeder ligt wat gevoeliger. Dit staat beschreven in de biografie van Charles (geschreven door Robert Jobson) over de relatie van de toekomstige koning en zijn zonen ter ere van zijn 70ste verjaardag. Zo leest het: "Hun moeder prinses Diana haatte Camilla Parker Bowles en noemde haar 'de derde vrouw in hun huwelijk'. Jaren later, toen de prins met Camilla trouwde, was de reactie van zijn zonen lauwtjes. Het was veeleer een kwestie van acceptatie dan van vreugde bij het vooruitzicht haar als stiefmoeder te hebben."

Wellicht was de reactie niet zo bedoeld als dat ie overkwam, misschien waren haar gedachten afgedwaald en had ze niet op de vraag gerekend. Wie zal het zeggen?

 

BRON: TWITTER, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws