Dít is de meest positieve BN’er van 2019

Afgelopen maandag is de nieuwe winnaar als meest populaire BN'er van 2019 uitgeroepen. Niemand minder dan Duncan Laurence was de gelukkige winnaar en mocht de prijs in Den-Haag in ontvangst nemen.

Afgelopen maandag is de nieuwe winnaar van meest populaire BN'er van 2019 uitgeroepen. Niemand minder dan Duncan Laurence was de gelukkige en mocht de prijs in Den Haag in ontvangst nemen.

LEES OOK: Bibi Breijman zou gezin met Waylon dolgraag willen uitbreiden

Oud-winnaar en juryvoorzitter, Ali B, reikte de prijs uit. Helaas kon Duncan niet aanwezig zijn om de prijs in ontvangst te nemen, maar via FaceTime was de zanger er toch nog een beetje bij. Volgens Ali is Duncan het levende voorbeeld van positiviteit. "Hij heeft veel positiviteit naar Nederland gebracht, hij heeft het songfestival naar Nederland gehaald. Helemaal vanuit een positie van een jongen die zijn hele leven al zingt, maar nu pas doorbreekt. Dus hij heeft al die jaren erin gelooft, en dat is een positieve mindset", aldus Ali.

Toch had de zanger de prijs totaal niet zien aankomen: "Het kwam best wel als een verrassing dat ik ineens bij Ali B zat. Ik vind het een enorme eer."

BRON: SHOWNIEUWS – BEELD: BSR AGENCY, KONINKLIJK HUIS

Laatste nieuws