8X Koningin Letizia in Vrolijke Koninginnengekte

Koningin Letizia weet altijd precies wat ze moet dragen, althans zo lijkt het. Toch verschijnt de koningin soms in enorm drukke prints, en dit zijn de aller leukste:

Koningin Letizia weet altijd precies wat ze moet dragen, althans zo lijkt het. Ze verschijnt de ene keer in een kleurrijke outfit en de keer daarop weet ze iedereen weer te verbluffen met een zwart-witte look! Toch verschijnt de koningin soms ook in wat Vrolijke Gekte.

LEES OOK: 'Sofia kreeg al snel een make-over na hun ontmoeting'

Afgelopen week was de koningin aanwezig in Madrid, waar ze deze outfit die 'Spanje' schreeuwt droeg. De rode kleur van de top komt terug in het printje van de rok en het staat fantastisch!

Letizia droeg op 19 november, tijdens een bezoek aan kerstmarkt: 'Rastrillo Nuevo Futuro', deze lichtroze jurk met bloemetjesprint. 

De koning en koningin op het vliegveld op Cuba. Letizia draagt een zwarte broek, maar daarop weer een blazer met een printje. Dé perfecte combi!

Niet alleen Letizia, ook haar kinderen en man Felipe dragen een kekke print. #familypower

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ?♥️FyL♥️? (@royallove_spain) op

Groen, roze, geel. Alle kleuren komen in deze outfit voor. 

In oktober verscheen de Spaanse koningin in een jurk. Het ding bevatte de kleur oranje en rode details. 

Als we één print moeten noemen die we de afgelopen maanden non-stop in de winkels hebben zien liggen, is het wel de slangenprint. Letizia volgt de trend en doet met deze fantastisch leuke jurk gewoon mee!

Ook afgelopen zomer wist Letizia een leuk printje aan te trekken. Een wit met roze bloemetjes jurk waar je een echte summervibe van krijgt.

 

BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws