Hertogin Kate: 'William wil niet voor een vierde kind gaan'

Naast de drie schattige kinderen die het gezin telt, is er volgens de hertogin van Cambridge geen vierde kinderwens.
Hertogin Kate: 'William wil niet voor een vierde kind gaan'

Naast de drie schattige kinderen die het gezin telt, is er volgens de hertogin van Cambridge geen vierde kinderwens. Althans, als het aan haar man, prins William, ligt.

LEES OOK: Kate Middleton onthult: dit was Louis' eerste woordje!

De Cambridge'jes zijn niet van plan om hun gezin van vijf verder uit te breiden. De toekomstige koning en koningin van het Verenigd Koninkrijk zijn gelukkig hoe hun familie er nu uitziet. 

Bradford

Kate en William gingen in Bradford langs bij vertegenwoordigers van diverse geloofsgemeenschappen en maatschappelijke organisaties. Na afloop maakte de hertogin een praatje met diverse fans van het koningshuis in het publiek.

Nadat een fan Kate enthousiast vertelde dat hij bij de geboorte van alle drie haar kinderen een kaart had gestuurd, zei ze "dat het onwaarschijnlijk is dat er een vierde kind komt. Ik denk niet dat William dat wil." (Lief: zie hoe het jongetje op bovenstaande foto in de ogen van de hertogin verdrinkt.)

       Dit bericht bekijken op Instagram             

? Merry Christmas! This photograph of The Duke of Cambridge, Prince George, Princess Charlotte and Prince Louis was taken by The Duchess of Cambridge in Norfolk earlier this year. We wish all our followers a very happy and relaxing Christmas Day ⛄️

Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

Bovenstaand Instagrammetje is de laatst naar buitengebrachte foto van het gezin (met Kate achter de lens). Van links naar rechts: prins William (37), prins Louis (1), prinses Charlotte (4) en prins George (6).

BRON: PEOPLE, INSTAGRAM, BEELD: BSR AGENCY

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f2b0e7d8d066', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws