Marco Borsato stopt met werken vanwege burn-out

Marco Borsato stopt voorlopig met werken vanwege een burn-out. De vele jaren presteren onder hoge druk hebben zijn tol geëist.

Marco Borsato stopt voorlopig met werken vanwege een burn-out. De vele jaren presteren onder hoge druk hebben zijn tol geëist, meldt concertorganisator MOJO namens de zanger. De agenda van Marco is voor onbepaalde tijd leeggemaakt.

LEES OOK: Marco Borsato deelt prachtige kiekjes van gezin

Energie

"Wat ik doe is mijn lust en mijn leven maar ik merk nu dat ik er echt doorheen zit, dat de energie weg is en dat ik met een burn-out te maken heb", zegt Borsato in een reactie. "De impact van alles wat er de laatste jaren is gebeurd, heb ik toch niet in zijn geheel verwerkt. Ik heb langere tijd nodig om me weer helemaal op te laden voordat ik er weer vol voor kan gaan", aldus de zanger.

Pauze

MOJO meldt dat de zanger dringend aan een pauze toe is om te herstellen. "Hij was bezig met nieuwe muziek en nieuwe concerten, dat staat even on hold. Dat geldt ook voor The Voice", zegt een woordvoerster.

Marco kwam vorig jaar in het nieuws vanwege zijn affaire met pianiste Iris Hond. Toch bracht dat zijn huwelijk met Leontine niet ten val. "Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit", reageerde hij destijds. 

BRON: GRAZIA

Laatste nieuws