Maxime Meiland hoeft geen relatie: 'Je kan makkelijk zonder'

"Een man zie ik als een toetje in het leven."
Maxime Meiland hoeft geen relatie: 'Je kan makkelijk zonder'

"Een man zie ik als een toetje in het leven. Je kunt makkelijk zonder", vertelt Maxime Meiland aan Grazia.

LEES OOK: Maxime van Chateau Meiland openhartig over echtheid programma en moederschap

Iedereen kent inmiddels Maxime Meiland. Natuurlijk bekend van het programma Chateau Meiland. Het gezin werd twee seizoenen lang gevolgd tijdens hun Franse avontuur. En ook dochter Maxime kwam vaak ter sprake in de media, maar daar zit de 23-jarige gelukkig niet zo mee. Haar keuze om een spermadonor te zoeken leverde veel kritiek op. "Ik vind het belangrijk dat mensen, en vooral vrouwen, weten dat zwanger worden door een zaaddonor ook een optie is", vertelt ze.

Toetje

"Ik ben niet zo van de traditionele manier", zegt Maxime. "Een man zie ik als een toetje in het leven. Je kunt makkelijk zonder. Als het toetje op zich laat wachten, moet je niet stil blijven staan. Een kindje van jezelf, je eigen vlees en bloed, is zoveel mooier dan een relatie", aldus de openhartige moeder van dochter Claire.

Gezin

Ook over hun gezinssamenstelling heeft Maxime absoluut geen twijfels. "Ik heb nooit getwijfeld of ik mee zou gaan naar Frankrijk, al had ik een fijn leven in Nederland. Waar mijn ouders heen gaan, ga ik automatisch ook. Ik kan niet zonder ze, ben echt een 'ouderskindje.' Het zou me niet verbazen als dat de rest van mijn leven zo blijft, dat we altijd bij elkaar blijven wonen", aldus Maxime.

       Dit bericht bekijken op Instagram                

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

BRON: GRAZIA, BEELD: BSR AGENCY

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f3236d176527', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws