Hertogin Kate vertelt trots over jongste zoontje prins Louis

Daar onthulde ze trots dat haar 18 maanden oude zoontje, prins Louis, praat en wanhopig zijn moeder wil volgen, waar ze ook naartoe gaat.
Hertogin Kate vertelt trots over jongste zoontje prins Louis

De hertogin van Cambridge werd woensdag 'gefotografeerd' door een brutale peuter tijdens een bezoek aan een kerstboomboerderij. Daar onthulde ze trots dat haar 18 maanden oude zoontje, prins Louis, praat en wanhopig zijn moeder wil volgen, waar ze ook naartoe gaat.

LEES OOK: 7x Zó bereidt hertogin Kate zich voor op de troon

"Ik, ik," riep een jongetje dat de aandacht van de hertogin wilde. "Je herinnert me aan mijn kleine Louis, hij blijft maar zeggen: 'Ik, ik'", vertelde Kate lachend aan het jongetje.

Ze was aanwezig op de Peterley Manor boerderij in Buckinghamshire vanwege haar functie als de nieuwe Koninklijke Beschermvrouwer van het goede doel Family Action

Tijdens haar bezoek was Kate bezig met het maken van milieuvriendelijk rendiervoedsel, het kiezen van een kerstboom en het maken van decoraties. 

Tijdens deze dag maakte Kate grapjes met de kinderen en vroeg ze wat ze voor Kerstmis wilden hebben. Toen iemand openbaarde dat ze een dinosaurus leuk zou vinden, antwoordde Kate: "Welke, een diplodocus of een T-rex?" #SheKnowsBest

Het goede doel Family Action is opgericht in 1869 en helpt gezinnen die leven in moeilijke omstandigheden door hen praktische hulp en ondersteuning te bieden. David Holmes, algemeen directeur van Family Action zegt: "De hertogin was echt geïnteresseerd in het benadrukken van het belang van de beginjaren en hoe belangrijk het is om een goede start in het leven te hebben."

BRON: DAILYMAIL, BEELD: BSR AGENCY

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f28251acc11c', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws