Het liefdesleven van Bridget Maasland in de spotlights

Bridget's liefdesleven staat momenteel in de spotlights. Wij vertellen je precies met wie ze heeft gedatet en hoe haar huidige relatie ervoor staat.

Bridgets liefdesleven staat momenteel in de spotlights. Even een overzichtje met wie ze heeft gedatet en hoe haar huidige relatie ervoor staat.

LEES OOK:  André Hazes vertelt zijn kant van het verhaal over de breuk met Monique

Dat Bridget van een lekker jong hapje houdt, is geen geheim. 

Hoe haar vorige relaties precies zaten?

Eerst was daar Allard

Allard van Santebrink, tien jaar jonger dan Bridget (nu 45), liet haar hart sneller kloppen. Ze hadden elkaar leren kennen op een feest, maar nadat ze vol enthousiasme over hem had verteld in de media… Bleef het stil. The end.

Fabio

Een jaar later was daar de veertien-jaar-jongere Fabio. Met een eigen ijszaak had hij het goed voor elkaar. Toch kwam de actrice erachter dat ze hem wat te jong vond. Het leek meer op een moeder-zoon-relatie dan vriend-vriendin, en laat dát nou net niet zijn waar ze naar op zoek was. "Nee," zei de actrice, "35 jaar is de ideale leeftijd voor mij." Wij zeggen niks.

Bram

In 2017 was Bridget smoor op Bram Plattel, toen 28 jaar oud. Wederom viel ze voor een jongere man, maar ook die relatie ging stuk. Het zou te maken hebben met het leeftijdsverschil.

André met twee hartjes

Dan nu haar nieuwe vlam: André Hazes. Met een verschil van maar liefst twintig jaar. Zoals de actrice zelf schrijft: misschien werkt het, misschien niet. Maar zien of het wel werkt, kan best eens het beste avontuur ooit worden. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maybe it won’t work out. But maybe seeing if it does will be the best adventure ever! ❤️❤️

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

BEELD: ANP Agency

Laatste nieuws