Ondeugend: Royals steken massaal hun tong uit

Lachen, zwaaien en je voorbeeldig gedragen. Dat is vaak hoe wij de royals op foto's zien staan. Toch glipt er zo nu en dan een iets minder charmant kiekje tussendoor.
Ondeugend: Royals steken massaal hun tong uit

Lachen, zwaaien en je voorbeeldig gedragen. Dat is vaak hoe wij de royals op foto's zien staan. Toch glipt er zo nu en dan een oncharmant kiekje tussendoor.

LEES OOK: Dit is waarom prinse George geen beste vriend mag hebben

Kleine prins Harry verraste zijn moeder Diana, door het uitsteken van zijn tong op het balkon van Buckingham Palace.

Toch, na al die jaren, behoudt de prins zijn gewoontes van vroeger en steekt hij zijn tong uit terwijl hij lacht! Toch best schattig!

Prins Harry in 2016. Hij kon maar niet wachten om voetbal te spelen. 

En opnieuw de prins van Sussex met zijn tong uit zijn mond. We kunnen toch wel zeggen dat hij de absolute winnaar van het tonguitsteken is!

Ook de Zweedse royals zijn niet bang om 'gek' op de foto te staan. Links staat prinses Madeleine met haar tong uit haar mond en rechts haar dochtertje Leonore. Zo moeder, zo dochter. #lief!

Men dacht dat de kleine prinses, Charlotte, haar tong uitstak naar de pers, maar dat bleek toch naar heel iemand anders te zijn, namelijk haar eigen grootvader, Mike (vader van Kate). Omdat ze daar een speelse band mee heeft, kon ze best een tong uitsteken vond Char. Stiekem best wel heel schattig.

Ook haar grote broer, prins George, weet precies hoe je het leukst met je tong op de foto gaat. Zijn zusje, Charlotte, moest het natuurlijk van iemand geleerd hebben.

Opnieuw kleine Charlotte met haar tong buiten haar mond. #schattig

Dat de prins van Noorwegen, Sverre, soms lak heeft aan het protocol en dingen die van hem verwacht worden wisten we al. En dit is zo'n typisch bewijs daarvan.

BEELD: BSR AGENCT

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f04c58904985', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws