Dit is waarom prins George geen beste vriend mag hebben

Rare regel zou je denken, maar goed bedacht.
Dit is waarom prins George geen beste vriend mag hebben

Prins George en al zijn klasgenoten mogen van de Thomas's school geen beste vrienden hebben. Rare regel zou je denken, maar toch is het best goed bedacht.

LEES OOK: Schattig! Prins George gaat uit zijn dak

De reden achter de regel is simpel: zo voorkom je dat geen enkel kind zich buitengesloten voelt. De prins mag bijvoorbeeld geen beste vriend(in) hebben. Wanneer elk kind één beste vriend of vriend heeft, is de kans groter dat er kinderen zijn zonder een beste vriend of vriendin. Aha! Gelukkig voor het prinsje, want dat betekent een heleboel vriendjes en vriendinnetjes! 

Party time!

Ook heeft de school de regel ingevoerd wat betreft kindjes uitnodigen voor een verjaardagsfeestje. Wanneer je niet alle kinderen uit de klas uitnodigt, dan mag je de uitnodiging niet in de klas of op school uitdelen. Dit om andere kindjes niet teleur te stellen. En zo sluit je dus niemand buiten.

BRON: DAILY STAR, BEELD: BSR AGENCY

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f2b1086d55a7', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws