Flinke tegenslag voor vrouw Humberto Tan

Het gezin van Humberto Tan stond afgelopen maanden op stelten. De familie maakte een aantal dieptepunten mee dit jaar en het lijkt nog niet ten einde te komen.
Flinke tegenslag voor vrouw Humberto Tan

Het gezin van Humberto Tan stond afgelopen maanden op stelten. De familie maakte een aantal dieptepunten mee dit jaar en het lijkt nog niet ten einde te komen. Opnieuw maakt de vrouw van Humberto, Ineke Geenen, een tegenslag mee.

LEES OOK: Humberto Tan viral door twerken

Op de proef gesteld

Het huwelijk van Humberto en Ineke werd flink op de proef gesteld. In 2017 begonnen er roddels naar buiten te komen over een vermeende affaire tussen de presentator en Dionne Stax.

Daarnaast verdween afgelopen jaar zijn programma RTL Late Night van de buis en afgelopen zomer werd er opnieuw een boekje open gedaan over ontrouw van Humberto. Zo zou hij volgens de geruchten een affaire hebben gehad met de 25-jarige fotografe Fleur.

Sluiten

Het koppel heeft door relatietherapie z'n huwelijk weten te redden, maar nu krijgt Ineke weer een probleem voor haar kiezen. Ze verkocht babykleding en speelgoed onder de naam Geenius Babywaren, maar helaas heeft ze haar kinderwinkel moeten sluiten. 

Het eigen vermogen van de winkel stond op 14.000 euro in het rood en daarnaast stonden er nog schulden van ruim 26.000 euro open, dus besloot Ineke de stekker eruit te trekken. Inmiddels in ze een eenmanszaak in communicatie begonnen.

BRON: GRAZIA, BEELD: BSR AGENCY

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f689d77aa5ff', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws