Naar déze muziek luistert Máxima het liefst

Bijna iedereen houdt van muziek, zo ook onze koningin. "Ik luister heel veel naar muziek," vertelt ze.
Naar déze muziek luistert Máxima het liefst

Bijna iedereen houdt van muziek, zo ook onze koningin, ze is er dol op. "Ik luister heel veel naar muziek," vertelde ze afgelopen woensdag aan Shownieuws

LEES OOK: Máxima & Beatrix reiken samen Cultuurfonds Prijs uit

Máxima heeft een heel brede muzieksmaak: "Ik luister thuis naar van alles, van klassiek tot aan pop tot aan reggae, het is een beetje afhankelijk van de dag." Daarnaast speelt ze graag thuis op haar gitaar, vertelde ze. 

Máxima was afgelopen woensdag aanwezig op Hogeschool De Kempel tijdens een muziekfestival van de PABO. Hier tekende ze een zogenoemd MuziekAkkoord, dat ervoor zou moeten zorgen dat er meer muziekles komt op pabo's en basisscholen. Máxima is dan ook erevoorzitter van de stichting 'Méér Muziek in de Klas'. Al bijna 10 jaar lang zet onze koningin zich in voor muziekonderwijs voor alle jongeren.

Bezoek

Tijdens het bezoek spreekt ze met studenten en leerkrachten van basisscholen over de inzet van muzieklessen bij stages, en met muziekdocenten van pabo's, opleidingmanagers en studenten van het conservatorium over de samenwerking tussen pabo's en conservatoria.

       Dit bericht bekijken op Instagram                

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) op

BRON: SHOWNIEUWS, BEELD: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f34ce28e47f2', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws