Connie Witteman verschijnt opnieuw in de rechtbank

Een spannende dag voor Connie Witteman. Vandaag staat ze recht tegenover haar ex-partner Eugène van Dun in de rechtbank van Rotterdam.
Connie Witteman verschijnt opnieuw in de rechtbank

Een spannende dag voor Connie Witteman. Vandaag staat ze recht tegenover haar ex-partner Eugène van Dun in de rechtbank van Rotterdam.

LEES OOK: Ex-vlam Connie Witteman doet pittige uitspraken

Connie verscheen samen met haar advocaat en liet aan Shownieuws weten de volste vertrouwen in de rechtszaak te hebben. Ze leunt blind op haar advocaat. "Ik heb heel goed geslapen, maar ik heb me verder niet voorbereid. Dat heeft mijn advocaat hopelijk gedaan. Ik hoef me verder ook niet voor te bereiden, ik ben een open boek en een eerlijk mens." De rechtszaak zou openbaar zijn, maar de rechter besloot na een verzoek van een van de partijen de deuren gesloten te houden voor pers en publiek.

Vastgoed

In de rechtbank 'vechten' Connie en Eugène onderlinge geschillen uit. Ze investeerden beiden in 2006 in Rotterdams vastgoed, maar vandaag de dag zijn de financiën nog steeds niet rond. Hoe groot het aandeel van Connie hierin is, is niet bekend. Volgens bronnen zal het gaan om tonnen.

Goede moed

Connie geeft de moed nog lang niet op, want ze plaatste een positieve noot op haar Instagram deze ochtend. "Eerlijkheid is de sleutel tot vertrouwen... die je nooit meer kunt laten bijmaken als het gebroken is... Er komt een punt in je leven... dat je gaat stoppen om te proberen, het voor iedereen goed te willen doen... Het is niet opgeven hoor! Nee... je realiseert je gewoon dat sommige mensen het niet waard zijn ... en dat je hun bullshit écht kan missen in je leven."

BRON: SHOWNIEUWS, INSTAGRAM, BEELD: ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f324290d3e9a', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws