Sexy! Roxeanne Hazes vertelt over naaktshoot

Sexy!
Sexy! Roxeanne Hazes vertelt over naaktshoot

Gisteren was Roxeanne Hazes te gast bij Merel Westrik op de bank. In het programma Ladies Night vertelde de zangeres vol trots over haar naaktshoot.

LEES OOK: Hartverscheurend: Roxeanne Hazes deelt details over miskraam

Roxeanne is op dit moment ontzettend blij met haar lichaam en hoe ze eruitziet. Een naaktshoot voor LINDA.Meiden sloeg ze dus zeker niet af. "Ik ben er zo ontzettend trots op."

'Imperfecties'

De zangeres wilde haar lichaam graag laten zien. "Ik heb een naaktshoot gedaan voor LINDA.Meiden. Eigenlijk een body positivity shoot. Ik heb putjes en striae en dat mocht ik allemaal laten zien", vertelt ze. "De foto's zijn allemaal onbewerkt en dat vond ik heel spannend."

Ze heeft het resultaat ook mogen bewonderen: "Ik heb de foto's mogen zien, in totaal negen pagina's met borsten en striae en alles. Ik ben er zo ontzettend trots op. Het is het huisje van mijn kind geweest en ik heb gevraagd of ze alsjeblieft niks willen bewerken en dat vind ik heel bijzonder." We zijn benieuwd!

BRON: LADIES NIGHT

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5ed634784a108', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws