Dave Roelvink reageert op breuk met 'ex'-vriendin Julia

Gisterenmiddag is bekend geworden dat Dave Roelvink en Julia Mekkes na een relatie van drie jaar, niet langer meer samen zijn. Julia gaf al eerder haar reactie op de breuk, maar ook Dave gaf gauw daarna zijn reactie via zijn Instagram.
Dave Roelvink reageert op breuk met 'ex'-vriendin Julia

Gisterenmiddag is bekend geworden dat Dave Roelvink en Julia Mekkes na een relatie van drie jaar, niet langer meer samen zijn. Julia gaf al eerder haar reactie op de breuk, maar ook Dave gaf vlug daarna zijn reactie via zijn Instagram.

LEES OOK: Donny Roelvink openhartig over verdriet en aantal bedpartners

Volgens de twee liep de relatie niet meer zo lekker. Dave: "Lieve mensen, wil even zeggen dat ik drie fantastische jaren heb gehad met Juul en daar ben ik haar dankbaar voor. Helaas sluiten onze levens toch niet zo op elkaar aan als we dachten en hebben we besloten te stoppen."

Geen ander in het spel

Al eerder gaf Julia haar reactie op de breuk via een Instagrambericht waarin de twee elkaar knuffelen: "Lieve mensen, vol ongeloof zit ik te lezen hoe de media los aan het gaan is. Ik heb Dave niet 'verlaten' en er is absoluut geen ander in het spel. Ik ben intens verdrietig dat we uit elkaar zijn en ben ruim drie jaar heel goed voor Dave geweest en hij voor mij. Helaas werkte het niet meer tussen ons en hebben we een punt achter onze relatie moeten zetten. Het doet mij onwijs veel pijn dat ik dingen lees waarin ik mij totaal niet kan vinden. Ik wil jullie nog even bedanken voor alle lieve berichten die ik dag in dag uit van jullie heb ontvangen tijdens mijn relatie met Dave, dat heeft mij altijd heel goed gedaan."

       Dit bericht bekijken op Instagram                

Een bericht gedeeld door Julia Mekkes (@juulszie) op

BEELD: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f70699927b18', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws