Auw: Dochter Jan Smit is geen groot fan van zijn muziek

Jan Smit zit al zo'n 23 jaar in vak en heeft in die tijd al een hele hoop fans gekregen. Maar iemand die absoluut geen fan is van zijn muziek is zijn dochter Emma.
Auw: Dochter Jan Smit is geen groot fan van zijn muziek

Jan Smit zit al zo'n 23 jaar in vak en heeft in die tijd al een hele hoop fans gekregen. Maar iemand die absoluut geen fan is van zijn muziek, is zijn dochter Emma. Tijdens het Belgische programma Gert Late Night vertelt Jan dat zijn dochter in slaap valt tijdens het horen van zijn muziek. Auch!

LEES OOK: Zeer apart verzoek voor Nicolette van Dam

"Ik doe elke dag mijn best, en ik ben natuurlijk niet elke dag thuis. Ik ben heel vaak weg", vertelt Jan op de vraag of hij een goede vader is. "Ze zijn een keer naar Duitsland gekomen. Maar daar is heel veel schlagermuziek en dat vinden ze helemaal niet leuk. Ze zijn niet fan. Wel van de papa, maar niet van de muzikant. Mijn dochter Emma valt gewoon in slaap halverwege", vertelt Jan, gelukkig met een lach op zijn gezicht.

Fans

Toch heeft Jan wel een hele hoop andere fans. Zelfs zoveel dat er mensen voor zijn deur buiten stonden en sommigen in het grasveld naast zijn huis gingen slapen en wachten tot hij wakker werd. "Soms stonden er vijftig tot honderd mensen per dag voor de deur om een foto te maken."

En dat was niet altijd even leuk: Jan heeft vier jaar lang last gehad van een Duitse groepering. "Onze banden werden lek geprikt. Mijn ouders werden thuis opgebeld, mijn oma werd thuis opgebeld en met de dood bedreigd." Kort daarna heeft Jan een tijdje achtervolgingswaanzin gehad. Ook al was hij alleen thuis, hij bleef altijd om zich heen kijken of er iemand anders was.

Toekomst 

Over tien jaar kunnen we de zanger op een ander gebied dan alleen de muziek verwachten. Hij zou graag op pad willen met een nieuw talent, op pad met een nieuw "Jantje Smit" zoals-ie het zelf verwoord. "Ik heb er nooit bij stil gestaan maar eigenlijk wil ik wel stiekem Jaap zijn." Jaap was de manager van Jan en zijn tweede vader. In 2015 kreeg hij maagkanker en is daaraan overleden.

       Dit bericht bekijken op Instagram                

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

We zijn benieuwd naar de toekomstplannen van de zanger.

BRON: GERT LATE NIGHT - BEELD: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f34d1454e461', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws