Céline Dion smeekt Drake geen tattoo van haar te nemen

Rapper Drake heeft iets met het tatoeëren van gezichten van celebs op zijn lichaam. Van Céline Dion hoeft het niet. "Alsjeblieft, please, doe het niet!" 

Rapper Drake heeft iets met het tatoeëren van gezichten van celebs op zijn lichaam. Van Céline Dion hoeft het niet. "Alsjeblieft, please, doe het niet!" 

LEES OOK: 15 sterren die wel raad wisten met tattoo van hun ex

Tattoo Céline op de planning

Tijdens de Billboard Music Awards vertrouwde Drake Céline al iets toe. Hij zou haar gezicht willen toevoegen aan zijn collectie tatoeages. De sterren die al te "bewonderen" zijn op het lichaam van de rapper? Denzel Washington, Aaliyah, Sade, The Beatles én Rihanna die van een ijsje geniet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Album Mode. A series of photos by @jamilgshere

Een bericht gedeeld door champagnepapi (@champagnepapi) op

In een interview met iHeartRadio Canada, zei Céline dat ze hoopte dat Drake het uit zijn hoofd zou laten en dat het een onverstandige beslissing zou zijn.

"Ik kan met je moeder praten?"

"Alsjeblieft Drake, ik ben gek op je. Kan ik je één ding vertellen? Doe het niet," aldus Dion. "Je mag me liefdesbrieven sturen, of handtekeningen voor mijn kinderen. Je mag altijd op bezoek komen. We kunnen samen lunchen of dineren. We kunnen zelfs een drankje doen… Samen zingen. Wat je ook wilt. Ik kan met je moeder praten? Alles, behalve mijn gezicht op je lichaam laten vereeuwigen."

Daarbij ging Dion verder over het feit dat haar getatoeëerde gezicht niet mooi oud zou worden op zijn ouder-wordende-lichaam.  "Je huid wordt dunner wanneer je ouder wordt. Het wordt er allemaal niet mooier op, geloof me. Dus als je het doet… Neem dan een neppe." 

 

BRON: RollingStone, BEELD: BSR Agency

Laatste nieuws