Jan Smit in shock door eigen plofkop

Jan Smit was in shock door zijn eigen 'plofkop'. Hij zag zichzelf op tv en schrok enorm van zijn eigen uiterlijk. Jan ging de strijd aan met zichzelf en koos voor een gezondere levensstijl. 

Jan Smit was in shock door zijn eigen 'plofkop'. Hij zag zichzelf op tv en schrok enorm van zijn uiterlijk. Nou schijn je op televisie 10 kilo zwaarder te lijken, maar dat vond de zanger geen excuus… Jan ging de strijd aan met zichzelf en koos voor een gezondere levensstijl. 

LEES OOK: Dit drankje doet wonderen voor je lijf volgens Celebs

Aan HLN vertelt de zanger: "Ik zag mezelf op tv met een plofklop, en realiseerde me dat het tijd werd om af te vallen." Daarna sprong hij op zijn racefiets om de kilo's eraf te werken. Dit doet hij nu regelmatig.

Inmiddels is Volendamse Jantje Smit maar liefst 11 kilo kwijt. Het belangrijkste is natuurlijk dat de kilo's er ook af blijven. We zien Jan hard sporten op zijn Instagram-account met inspirerende filmpjes. Hierdoor trekken we bijna ook ons sportpakje aan (bijna).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

 

Daarnaast, zou het ook best eens een dikke knipoog naar het opkomende Eurovisiesongfestival kunnen zijn. Het is nog niet officieel aangekondigd, maar de naam Jan valt maar al te vaak als mogelijke presentator van het muzikale spektakel…

BRON: HLN, BEELD: BSR AGENCY

 

Laatste nieuws