Society Wedding: 3 Yorkies en 4 trouwjurken

Wedding Bells voor Ellie Goulding!

Wedding bells! Popster Ellie Goulding is in het huwelijksbootje gestapt met liefje Caspar Jopling. Naast dat het pasgetrouwde stel er prachtig uitzag, werden er ook drie Yorkies en maar liefst vier (!) trouwjurken gespot.

LEES OOK: Prinses Beatrice: Edo is al welkom in het paleis!

Tja, als je de bruid en bruidegom aan elkaar hebt voorgesteld, is een uitnodiging wel op zijn plek. Maar ook zijn prinses Eugenie en Ellie gewoon vriendinnen. Dus die uitnodiging kwam er sowieso. Eugenie stelde in 2016 het bruidspaar aan elkaar voor. 

Prinses Eugenie droeg een Peter Pilotto jurk met Gianvito Rossi pumps, een Prada clutch en een Juliette Botterill pillbox (hertogin Kate droeg de rode versie tijdens de doop van Archie). Eugenie haar wederhelft, Jack, staat naast de prinses.

Sarah (links) was natuurlijk ook van de partij! Kijk haar eens haar momentje pakken.

Men zegt dat ze er nog steeds staat, zwaaiend. #OneWomanShow 

Tortels prinses Beatrice en vriend Edo verschenen ook samen. De jurk met metallic garen shopte de prinses bij The Vampire's Wife.

Ellie droeg een couture van Chloé, een ontwerp van Natacha Ramsay-Levi. De jurk is naar verluidt in maar 100 uur in elkaar gezet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door serpentwithfeet (@serpentwithfeet) op

En hoe romantisch en sprookjesachtig haar eerste jurk was, hoe anders was haar tweede jurk van Stella McCartney. Incluis met steentjes afgezette split.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Andrew Timms (@timmsy) op

En de derde! Vermoedelijk van Raph & Russo. De vierde look laat nog even op zich wachten.

Laatste nieuws