Bevestigt André Hazes hiermee relatieproblemen met Monique?

Al weken gonst het van de geruchten dat de relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg onder zware druk staat
Bevestigt André Hazes hiermee relatieproblemen met Monique?

Al weken gonst het van de geruchten dat de relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg onder zware druk staat. Na lange tijd zijn lippen stijf op elkaar te houden, liet André er gisteren tóch iets over los.

Respect

Eerder besloot de zanger in het midden te houden of ze wel of niet uit elkaar zijn. "Dat is eigenlijk iets wat ik liever niet wil bespreken. Puur uit respect voor Monique", zei hij. "Als er iets aan de hand zou zijn, komt het nooit goed uit. Dan is het Kerst, dan is het een verjaardag. Kijk, wij houden heel veel van elkaar en het is een goed wijf, iedereen heeft af en toe gewoon wat."

Quote

Op Instagram heeft André nu een quote gedeeld, dat volgens volgers gaat over zijn relatie. "Ik hou mijn gevoelens voor mijzelf, omdat ik ze niet kan uitleggen", luidt de quote. Wat hij precies met de tekst bedoelt, laat hij niet weten. 

De geruchtenmolen begon te draaien door de vakantie, waarbij de twee weinig tot geen foto's van elkaar deelden. Toen de zanger ook nog eens niet op de verjaardagsvideo's van zwager Matthieu te zien was, was het volgens volgers duidelijk dat het niet helemaal lekker gaat in huize Hazes.

Volgens De Telegraaf zou André inmiddels op zoek zijn naar een nieuwe woonplaats en heeft hij de geplande reis naar Disneyland Parijs met zijn familie afgezegd.

       Dit bericht bekijken op Instagram             

En weer top kerst songs geschreven vandaag deze mannen!??

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

BRON: GRAZIA

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6d8f5951345', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws