Zien: dit is de nieuwe Miss Nederland!

Er is een nieuwe Miss Nederland 2019 gekozen.
Zien: dit is de nieuwe Miss Nederland!

Er is een nieuwe Miss Nederland 2019 gekozen.

't Was een spannende laatste aflevering van het RTL4 tv-programma Op Jacht Naar De Kroon, en dan vooral voor de Rotterdamse Sharon Pieksma. Zij werd namelijk gekroond tot Miss Nederland 2019! 

Experts

De jury van deze finale bestond uit bijna dezelfde bekende experts als vorig jaar, te weten juryvoorzitter Monica van Ee, mede-eigenaar van Miss Nederland en directeur van hannah (bekend bij redacties en consumenten als het huidverbeteringsmerk van Nederlandse bodem), fotograaf en foto-expert William Rutten, hoofdredacteur van Talkies Magazine Kristina Bozilovic en LINDA.TV presentator en ontwerper Janice. Juryvoorzitter Monica van Ee over de vers gekroonde Miss: “Sharon is opgevallen door haar natuurlijke en sprankelende uitstraling. Zij is voor ons een voorbeeld van natural beauty en een ieder die zowel mij persoonlijk als de organisatie kent, weet dat dit een heel belangrijk pluspunt is. Je hoeft je niet te verbergen achter lagen make-up en filters. Sharon heeft geen opsmuk nodig om te stralen, hoe mooi is dat! Wij denken ook haar dromen te kunnen waarmaken en haar te helpen om haar doelen te realiseren, want dat is de doelstelling van de Miss Nederland Organisatie.""

Rahima

Aan het einde van de avond was daar het moment om afscheid te nemen van Miss Nederland 2018 Rahima Dirkse en de titel over te dragen aan de nieuwe Miss Nederland. De schitterende met Swarovski ingelegde kristallen kroon, gemaakt door het exclusieve sieradenmerk LOTT.gioielli, werd overgedragen aan de 24-jarige Sharon Pieksma. Deze sportieve en spirituele Rotterdamse is vanaf haar 13de jaar al internationaal model. Ze hoopt met Miss Nederland een groter bereik te krijgen om zich nog meer in te zetten voor mens, natuur en dier. Sharon vindt naast het onder de aandacht brengen van beter recyclen van ons afval als plastic, ook erg belangrijk om een naturel en natuurlijk rolmodel te zijn voor (jonge) meiden. Meiden meegeven trots te zijn op hun eigen lichaam, hoe die er ook uitziet. Haar motto: Je bent goed zoals je bent.

       Dit bericht bekijken op Instagram             

Wauw.. this picture says everything. Thank you @missnederland for believing in me, giving me bigger power to bring my vision into this world. “A planet with less plastic” so excited for this year, and all the beautiful things I will do. & I can’t wait for @missuniverse whaaaa!!!! And, I want to thank all my other beautiful misses for creating these moments together. ?♥️ I AM MISS NETHERLANDS 2019!?? @missnederland @hannahhuidcoach Hair: @nicolevanderlinden__ Make up: @ontheroxxpics @kooningstheweddingpalace @ramonakoonings Coaching: @janikealtena @lashextend Photo @martin.van.os #opjachtnaardekroon #missnederland #hannahhuidcoach #missuniverse

Een bericht gedeeld door Sharon Pieksma (@sherpieksma) op

BEELD: ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f106b37037ae', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws