Jazmin: er is weer een actrice in de Grimaldi familie!

En ze lijkt nog sprekend op prinses Gracia ook.
Jazmin: er is weer een actrice in de Grimaldi familie!

Ze rommelde al een beetje in de marge van de showbizz, maar nu is het toch raak: Jazmin Grace Grimaldi heeft een rol in Amazon Prime-hit 'The Marvelous Mrs. Maisel'.

Jazmin (28) is de oudste dochter van prins Albert van Monaco, uit zijn relatie met Tamara Rotolo. Omdat ze buitenechtelijk werd geboren, heeft ze geen titel. Ze werkte tot nu toe op bescheiden schaal als zangeres en werkte mee aan studentenfilms. De rol in de hitserie is haar eerste 'echte' in een grote professionele productie.

© Jazmin Grimaldi / Instagram

Opgewonden als ze was over deze ontwikkeling deelde ze iets te snel een foto van zichzelf in kostuum, wat ze daarna weer moest weghalen van de producers, zodat niet duidelijk is hoe ze er precies uitziet in de serie. Dit kiekje, vorig jaar genomen in Monaco, heeft alvast een fifties-vibe.

Die nog eens extra onderstreept dat ze best een beetje lijkt op haar oma en idool, filmster Grace Kelly, later prinses Gracia van Monaco.

       Dit bericht bekijken op Instagram             

In light of recent acting work, I couldn’t help but walk down memory lane and draw inspiration from my beautiful Grandmothers Grace and Jean! Miss and love you both ❤️! #film #tv #actress #throwback #gracekelly #grandma #goodgenes #timeless #classic #oldhollywood #women #fearlesswomen #lineage #familytree #geneology #1950s #family #vintage

Een bericht gedeeld door JazminGraceGrimaldi (@jazmingrimaldi) op

"Het staat erop, voor nu!" schreef ze erbij. Bedankt voor een Marvelous ervaring." Jazmin liet, in een later iets veranderde post, ook weten dat werken op een set uit de fifties had geholpen om een grotere band te voelen met haar beide oma's, Grace én Jean: "Mis jullie en hou van jullie."

© BSR Agency

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f69491bc161f', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws