Wow: Amal en George Clooney willen dubbel-daten

Oh ja, selfie moment included.

Geloof ons, dit wil je! Celebritycouple Amal en George Clooney nodigen je uit bij hun thuis! Oh ja, selfie moment included.

LEES OOK: Powerplay! Dít willen de Clooney's van de Windsors

Via een hilarische video nodigt George je uit om bij hun thuis te komen buurten. Je kunt dan lunchen samen met Amal en hemzelf. Het is een liefdadigheidsactie van Clooney Foundation for Justice. Lekker double-daten dus in de Lake Como villa. Enige min-puntje: je kunt niet bij ze in bed kruipen, maar niet getreurd. Want het stel heeft ervoor gezorgd dat een verblijf in een vier-sterren hotel erbij in zit.

Hilariteit

Iedereen kent George natuurlijk door zijn lange carrière als acteur. Maar langzamerhand begint zijn vrouw, Amal Clooney, hem 'in te halen' van betreft haar bekendheid en haar vele bezigheden op gebied van empowerment en rechten. Zo begint George zijn introductie dat de gasten bij hem te gast kunnen zijn. Dit vindt 'de regisseur' niks, het moet tenslotte allemaal om Amal draaien, zij is namelijk dé ster van het hele gebeuren. Bekijk het filmpje hieronder. ↓

Bekende gasten

De 10 miljoen waardige villa van de Clooneys, gelegen in het mooie Italië, heeft al jaren ervaring met het hebben van beroemde gasten. Zo heeft de familie Beckham en prins Harry al weleens over de vloeren heen gelopen. 

 

BRON: YOUTUBE, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws