Look Of The Weekend: de prachtige bruid Charlotte Casiraghi

Wedding bells voor Charlotte en Dimitri!

Wedding bells voor Monaco! Dit weekend stapte Charlotte Casiraghi met haar Dimitri in het huwelijksbootje. 

LEES OOK: Charlotte: Wedding Bells in Monaco!

Charlotte, dochter van prinses Caroline van Hannover (geboren als prinses van Monaco), droeg tijdens deze bijzondere en feestelijk dag maar liefst twee jurken. Eentje voor het wettelijke huwelijk en de ander tijdens het besloten feest later die dag.

Saint Laurent

De grijze brokaatjurk is van Saint Laurent door Anthony Vaccarello

© PALAIS PRINCIER de MONACO

Charlotte is echter niet de enige royal bruid die niet vies is van een strikje tijdens haar bruiloft. Herinner je de jurk van prinses Mabel nog? ↓

© ANP

Later vertrok het gezelschap voor een besloten feest naar het Monte Carlo Beach Hotel, waar Char er iets meer uitzag als bruid. Ze straalde in een Chanelletje. De hals van de bruid werd gesierd door een diamanten Cartier collier van haar oma, prinses Gracia

© PALAIS PRINCIER de MONACO

Gezelschap

De ceremonie werd bijgewoond door familie en vrienden van het stel. Onder wie: prins Albert en prinses Charlene met beide kids, prinses Gabriella en prins Jacques, moeder prinses Caroline en de moeder van Dimitri. Volgens People waren Charlotte haar broers Andrea en Pierre Casiraghi ook van de partij, tevens haar zusje Alexandra van Hannover. 

LEES OOK: Monaco: Alexandra en Charlotte's bijzondere band

Charlotte en Dimitri zijn inmiddels tweeënhalf jaar samen. Het huwelijk tussen het paardenmeisje en de regisseur was eigenlijk voor zomer 2018 gepland, maar werd uitgesteld omdat Charlotte toen hoogzwanger was.

© BSR AGENCY

A good time was had by all!

© BSR AGENCY

Laatste nieuws