Nieuwe prinses: Alana Sayn Wittgenstein Sayn!

Duitsland heeft er een Doorluchtige Hoogheid bij!

Topmodel Alana Bunte mag zich door haar huwelijk met prins Casimir Sayn-Wittgenstein-Sayn voortaan Hare Doorluchtige Hoogheid prinses Alana noemen. Nice.

Het stel trouwde op vrijdag voor de wet en zaterdag voor de kerk, in de abdij van Sayn, bij familiekasteel Sayn in Bendorf en het was een genoeglijke bedoening waarvoor het hele dorp zo'n beetje was uitgelopen. Alana, die als model niet terugschrikt voor sexy shoots,  was een zeer kuise bruid, hooggesloten en met lange mouwen. In ruil mocht ze een familietiara op, voor het betere prinsessengevoel.

Prins Casimir (43) is de tweede zoon van prins Alexander en prinses Gabriela (geboren als gravin van  Schönborn-Wiesentheid) en eigenaar van een bedrijf dat agrarische producten in Zuid-Amerika ontwikkelt.

Casimir was eerder getrouwd met Corinna Larsen, met wie hij zoon Alexandra heeft. Corinna en hij gingen in 2005 uit elkaar, maar ze bleef zijn achternaam gebruiken en ligt momenteel overhoop met ex-lover oud-koning Juan Carlos van Spanje.

Alana Bunte (29) heeft een Amerikaanse vader en een Colombiaanse moeder. Ze studeerde kunst en design aan de University of the Arts in London, Central Saint Martins en werkt al jaren zeer succesvol als fotomodel. Casimir en zij wonen in Londen, ze leerden elkaar 2015 kennen tijdens een etentje met wederzijdse vrienden in Italië en waren al twee jaar verloofd.

De SWS'jes zijn een tak van het Huis Sayn-Wittgenstein, met aan het hoofd prins Gustav,7de vorst zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg, zoon van de in 2017 overleden prins Richard en prinses Benedikte van Denemaken, de zus van de Deense koningin.

 

Foto's © Hollandse Hoogte, Getty Images

Laatste nieuws