Prins Harry hoopt een dochtertje te krijgen

En verklapt hij nou ook de naam?

Lees ook

Prins Harry en hertogin Meghan zijn op werkbezoek in Australië en hebben voordat de trip begon, de zwangerschap van hertogin Meghan bekend gemaakt. Iedereen let nu vooral op de babybuik en op alles wat het stel over de baby zegt. Het lijkt erop dat Harry heeft verklapt op welk geslacht hij hoopt.

LEES OOK: Harry & Meghan: 76 werkbezoeken in 16 dagen

Fans maken heel de dag door foto's en video's van de royals en schreeuwen van alles in de hoop dat Harry of Meg antwoord geven. Op een video waar een fan op straat riep: 'Ik hoop dat het een meisje is', leek het er verdacht veel op dat Harry terug riep: 'Ik ook'. Harry is ontzettend trots en blij en liet dat tijdens de opening van de Invictus Games ook weten. 'Ik ben zo trots dat ik mijn vrouw aan jullie heb mogen voorstellen en we zijn zo blij dat we ons persoonlijk geluk over onze aanwinst met jullie mochten delen.'

Toen het stel op bezoek was bij de Royal Botanical Gardens was Harry in gesprek met een moeder van een vijf maanden oud dochtertje genaamd Harriet. Harry vertelde de vrouw dat hij het een prachtige naam vond en de naam in gedachten houdt voor zijn eigen baby. De kans dat de royal baby echt Harriet gaat heten, is echter zeer klein, want het is geen Britse koninklijke naam. 

Rustiger

Omdat er ontzettend veel werkbezoeken gepland staan voor zestien dagen, is hertogin Meghan niet overal aanwezig, gewoonweg omdat ze het iets rustiger aan moet doen. Zondagochtend ontbrak de hertogin dan ook bij enkele activiteiten. Later op de dag was ze weer aanwezig. 

BRON: INVICTUS GAMES, GRAZIA, BEELD: GETTY IMAGES, YOUTUBE 

Laatste nieuws

Zie ook