George & Amal Clooney niet aanwezig op bruiloft Eugenie

Aanstaande vrijdag is het eindelijk zover: de bruiloft van prinses Eugenie en Jack Brooksbank.

Lees ook

Aanstaande vrijdag is het eindelijk zover: de bruiloft van prinses Eugenie en Jack Brooksbank. Wie de prinses allemaal op haar sprookjeshuwelijk heeft uitgenodigd is niet bekend, maar van veel celebs weten we bijna zeker dat ze erbij zullen zijn. 

LEES OOK: Nieuwe details over Eugenie's Royal Wedding!

De gastenlijst voor de bruiloft is niet vrijgegeven, maar sommige gasten liggen zo voor de hand. Zo zullen zangers als Ed Sheeran, James Blunt en Ellie Goulding zeker aanwezig zijn. Robbie Williams en zijn vrouw Ayda Field worden ook verwacht en hun dochter zou zelfs het bruidsmeisje zijn. Verder zal prins Harry's ex, Eugenie's goede vriendin Cressida Bonas ook uitgenodigdzijn. 

Clooney

Omdat Eugenie's aanstaande Jack al jaren brandmanager is van George Clooney's eigen tequilamerk Casamigos, is het bijna met zekerheid te zeggen dat hij samen met zijn vrouw Amal is uitgenodigd. Een paar dagen voor de bruiloft wordt nu echter bekend dat de Clooney's niet aanwezig zullen zijn tijdens de sprookjesdag. We zijn toch stiekem benieuwd wat de reden voor deze absentie is…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Think Jack said something funny!

Een bericht gedeeld door Princess Eugenie (@princesseugenie) op

BRON: HELLO MAGAZINE, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook