Dit zijn hertogin Kates allerbeste vriendinnen

Voor Kate staat haar familie altijd op de eerste plaats.
Dit zijn hertogin Kates allerbeste vriendinnen

De beste vriendinnen van de hertogin van Cambridge? Die kent ze al jaren en vertrouwt ze blind!  

LEES OOK: Hertogin Kate lijkt op deze foto sprekend op haar moeder

Het is algemeen bekend dat hertogin Kate een familiemens is. En sinds ze in de schijnwerpers staat, is haar familie ook altijd heel loyaal gebleven aan haar. Kates moeder en zus behoren tot de inner-inner circle. Maar Hare Koninklijk Hoogheid heeft ook een paar BFF's die ten paleize over de vloer komen. Wie zijn die intimi? 

Carole Middleton

Kate's moeder Carole Middleton (rechts Kates vader Michael) is een sterke vrouw met sterke familiewaarden. Voor en na de geboorte van prins George in 2013 is Kate enkele weken naar Middleton Manor geweest bij haar moeder voor wat support. Nadat William had gezien hoe close Kate met haar familie is, beloofde hij ervoor te zorgen dat de Middleton familie altijd op de eerste plek komt.

Pippa Middleton

Ze schelen slechts twintig maanden en dat maakt Kate en Pippa (links) naast zussen ook hartsvriendinnen. Ze delen alles met elkaar en vertrouwen elkaar blindelings. De zussen brengen veel tijd samen door en doen ook veel met beider gezinnen. De sleutel tot hun hechte familie is dat ze normaal kunnen zijn en elkaar normaal kunnen behandelen. 

Emilia Jardine-Paterson

Dit is een vriendin van zowel Harry als Kate. Ze is ook een vriendin van prins William en heeft Kate ontmoet op Marlborough College. Toen William en Kate in 2007 even uit elkaar gingen, is Emilia samen met Kate naar Ibiza gegaan om haar te steunen. Verder heeft ze ook geholpen met de renovatie van Kensington Palace. Emilia werd in 2005 peetmoeder van prins George. Ze zijn zeer close en zitten samen in de kleine kinderen.

Trini Foyle

Trini is vanaf Marlborough College een vriendin van Kate. Ook zij was er in 2007 voor Kate, tijdens de break-up met William. De vriendinnen worden regelmatig gespot tijdens wandelingen in Kensington Garden. Check de link voor een foto van Trini.

Sophie Carter

Sophie is al langer dan tien jaar bevriend met Kate Middleton. De twee werden voor het eerst samen gezien op Wimbledon in 2008. Sophie heeft een tijdje een relatie gehad met William's goede vriend Thomas van Straubenzee, en is ook peetmoeder van prinses Charlotte. Later is Sophie met Robert Snuggs getrouwd en was prins George een pageboy en prinses Charlotte een bloemenmeisje bij hun trouwerij. 

Hannah Gillingham Carter

Dit is wederom een goede vriendin die Kate heeft ontmoet op Marlborough College. Hannah is getrouwd met de broer van Kates vriendin Sophie - ons kent ons! - namelijk met Robert Carter. Hannah is de peettante van prins Louis. Hier een foto van Hannah.

Alicia Fox-Pitt

Kates vriendin Alicia deelt met haar de liefde voor verschillende sporten. Toen William er in 2007 achter kwam hoeveel hij van Kate hield, heeft Kate zich aangesloten bij het beroemde roeiteam Sisterhood. Een foto van Alicia kun je hier vinden

Naast deze vriendengroep, is Kate ook nog bevriend met wat goede vrienden van William, zoals de broers van Straubenzee, Guy Pelly, heer en mevrouw Meade en Oliver Baker. Gelukkig heeft ze dus veel lieve mensen om zich heen die ze kan vertrouwen. En andersom? Kate staat bekend als Meest Attente Vriendin Ooit. 

BRON: REGALFILLE.COM, BEELD: GETTY IMAGES
 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5efd98bb91848', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws