doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Throwback: die keer dat prinses Alexia viral ging met de whatever-zwaai

Hoewel de meisjes  zich al jaren hartstikke goed en netjes opstellen naar de vele mensen en de media, betrapten we Alexia in 2016 toch op een verveeld momentje. 
.
Throwback: die keer dat prinses Alexia viral ging met de whatever-zwaai

Stiekem zijn alle ogen op Koningsdag vaak gericht op de drie prinsesjes. Hoewel de meisjes  zich al jaren hartstikke goed en netjes opstellen naar de vele mensen en de media, betrapten we Alexia in 2016 toch op een verveeld momentje. 

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Chique 

Het is meer dan logisch dat alle ogen op de prinsesjes gericht waren, want wat zagen Amalia (16), Alexia (14) en Ariane (12) er toen prachtig uit. De meisjes hadden allemaal een andere creatie aan, maar droegen wel alledrie een panty met zilveren ballerina's.

Alexia was het aan het einde van de dag een beetje zat, en dat liet ze (zonder dat ze het doorhad) duidelijk merken. Dit filmpje van haar whatever-zwaai ging helemaal viral. Awwhh, arme Alexia! 

Groot gelijk

En geef dat meisje eens ongelijk, want ze laat hier gewoon zien hoe echt ze is. Zo'n hele ochtend in Zwolle gaat je niet in de koude kleren zitten, en al helemaal niet als je een meisje van (toen nog) 11 bent. Best schattig toch? Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot ze volgend jaar weer vrolijk mee gaan! Bekijk het filmpje hieronder. 

LEES OOK: Officieel tiener: van harte prinses Alexia!

BRON: TWITTER, BEELD:  ANP

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws