Dít zat er dit jaar in de Oscar goodiebag van 100.000 dollar

It's all about the money als het gaat om de goodiebags bij de Oscars.

It's all about the money als het gaat om de goodiebags bij de Oscars. Vorig jaar was 'ie zo'n 203.000 euro waard, dit jaar zitten er ook weer zulke bombastische goodies in dat de inhoud ervan ca. 81.000 euro was. Gimme, gimme, gimme!

Vakanties

Time Magazine zocht uit wat er nu precies voor dure spullen in de goodiebag zitten. Wel nu, dat zijn natuurlijk niet alleen maar gouden maskertjes. Nee, de goodiebag bevat meerdere vakanties, bijvoorbeeld eentje naar Zanzibar voor twee personen (18.000 euro), eentje naar Hawaï (3.000) euro en eentje naar Griekenland (375 euro). 

Normale dingen

Maar dat is natuurlijk nog lang niet alles: ook zitten er spabehandelingen in ter waarde van 800 euro, een rittenkaart voor een personal trainer en een diamanten ketting. Om nog een beetje te voorkomen dat celebs niet naast hun million dollar Louboutins gaan lopen zitten er ook nog wat normale dingen in zoals chocola, nepwimpers, tandpasta en pepperspray. 

Overigens krijgt natuurlijk niet de hele zaal zo'n goodiebag, alleen de allergrootsten zoals actrice Meryl Streep. Lucky woman!

LEES OOK: Zien: de glitz en de glam op de Oscars 2018

BRON: TIME MAGAZINE, BEELD: GETTY IMAGES

 

 

 

 

Laatste nieuws