LuckyTV’s Sander van de Pavert: ”Lach Máxima per ongeluk ontdekt”

Wie kent 'm niet: de herkenbare grinniklach van Sander van de Pavert als hij Máxima nasynchroniseert.

Wie kent 'm niet: de herkenbare grinniklach van Sander van de Pavert als hij Máxima nasynchroniseert in zijn LuckyTV filmpjes. Blijkt dat hij die lach gewoon per ongeluk ontdekte!

"Toen ik het eerste filmpje van Willem-Alexander aan het opnemen was, was ik een stukje aan het terugkijken. Ik hoorde mijn eigen stemmetjes en moest daar om lachen. Als ik hard moet lachen dan ga ik zo hinniken" vertelt Van de Pavert in gesprek met het magazine Opzij. Terwijl hij zijn eigen stem per ongeluk opnam hoorde hij Máxima praten en zijn eigen 'hihihi' erbij. Dat bleek een gouden combi te zijn.

Zijn filmpjes, waar hij stemmen onder Willem-Alexander en Máxima zet zijn mateloos populair. Van de Pavert begon ermee nadat hij een interview van het koningspaar had gezien van de RTL en NOS. "Er werd weinig gezegd, het voelde alsof ik er een stem onder moest zetten. Ik zit dan naar het fragment te kijken met een microfoon voor me en dan probeer ik gewoon wat uit. Bij Willem bleek dat Haagse accent goed te werken. De stem van Máxima is eigenlijk gewoon een overdrijving van haar eigen stem."

LEES OOK: Smile! 5 weetjes over de lach van hertogin Kate

BRON: OPZIJ, BEELD: ANP

Laatste nieuws