What? Mike Tindall zit in 25.000 groepschats op Whatsapp

Er wordt heus niet de hele dag over koetjes en kalfjes gepraat.

Lees ook

Een kiekje van de kinderen of het mooie uitzicht op vakantie? Altijd leuk om even door te sturen in de groepsapp op Whatsapp. De royal familie Tindall is niet veel anders, zij hebben een familiegroepschat waar zij zo nu en dan een berichtje naar elkaar sturen. Maar vader Mike Tindall spant de kroon.

Groepschat 

Mike heeft enorm veel groepschats; maar liefst 25.000: “Heel soms sturen mensen berichtjes in de groep, maar het is eng om de groep te verlaten. Je wil niet gemeen overkomen.” Mike blijft dus voorlopig nog even in de groepschats zitten, als zijn vrouw Zara bevallen is van haar tweede kind kan hij net als elke andere trotse ouder zijn WhatsApp contacten verblijden met de meest zoete foto's. 

Familie 

De royal familie gebruikt de groepchat om makkelijk met elkaar in contact te blijven: “Ik, mijn broer en een paar van Zara’s familieleden zitten in de WhatsApp groep” vertelt Mike Tindall aan nieuwssite Mirror. Er wordt heus niet de hele dag over koetjes en kalfjes gepraat, maar het kan soms makkelijk zijn om eventjes snel wat te delen. 

LEES MEER: Zara Tindall zwanger van tweede kindje

BRON: HELLO BEELD: ISTOCK  

Laatste nieuws

Zie ook