Deze trouwcadeaus ontvangt Meghan Markle graag op haar aankomende bruiloft

Van een echte luxepoes lijkt absoluut geen sprake te zijn.

Meghan Markle draait inmiddels alweer een tijdje mee en het royalty leventje lijkt haar op het lijf te zijn geschreven. Maar dat de voormalige actrice nog steeds met beide benen op de grond staat, blijkt wel uit het soort cadeaus dat ze graag voor haar bruiloft zou krijgen. 

Cadeau 

Wie er precies op de gastenlijst van de royal wedding staan is nog niet bekend, maar waarschijnlijk is goede vriendin Priyanka Chopra er in mei gewoon bij. Zelf zegt ze nog geen uitnodiging te hebben ontvangen, maar dat heeft volgens haar ook zeker geen haast. Priyanka heeft namelijk geen maanden nodig om een gepast cadeau te bedenken voor de grote dag. "Het is niet moeilijk om een cadeau te kopen, ze is heel erg ‘down to earth’. Ze vind het prima als je haar een boek geeft, daar is ze enorm gelukkig mee. Zolang er maar een leuke gedachte achter zit. Ze is nooit het soort meisje geweest dat zegt: ‘O, ik wil de nieuwste tas’ of ‘ik wil…’ Ze is heel nuchter." 

Nuchter 

Meghan blijkt dus niet bepaald een luxepoes te zijn en van extravagante cadeaus moet ze dan ook niks weten. Althans, volgens vriendin Priyanka dan. De voormalige Miss World blijkt de afgelopen maanden overigens een grote steun te zijn geweest voor Meghan. In de tijd dat Meghan en Harry aan het daten waren, was het namelijk Priyanka die alle lovende verhalen moest aanhoren. Volgens haar is het stel dan ook voor elkaar gemaakt. “Ze zijn zo gelukkig en verliefd.” Ze vindt Meghan zelfs een goede aanwinst voor de Britse koninklijke familie, juist omdat ze zo nuchter is en volgens haar lekker normaal is gebleven. We zijn benieuwd of dat de gasten zich aan Meghan's wensenlijstje houden…

Lees ook: Vacature: je kunt de nieuwe assistent van prins Harry en Meghan worden

BRON: HELLO BEELD: GETTY 

Laatste nieuws