Chanel pakt uit met sprookjesachtige catwalk

Een nagemaakt dorp, extravagante tuin, data centrum, raket basis, watervallen, niks is te gek voor het grote designermerk.

Chanel weet ons elk seizoen weer versteld te laten staan met hun nieuwe couture collectie. Buiten de prachtige designerkleding mogen de bijzondere locaties van de modeshows ook niet over het hoofd gezien worden. Een nagemaakt dorp, extravagante tuin, datacentrum, raketbasis, watervallen, niks is te gek voor het grote designermerk.

Sprookjesachtig

Afgelopen week was de Chanel Couture Spring/Summer 2018 show en het was wederom een enorm spektakel. Het mag dan misschien wel hartje winter zijn, daar was tijdens de extravagante show niks van te merken. De sprookjesachtige tuin en grote fontein gaven de crème da la crème van de modewereld een ultiem zomers gevoel. 

Roze 

Het werd tijdens de show meteen duidelijk wat we deze zomer kunnen verwachten. Goed nieuws: onze favoriete kleur is straks niet meer van de straat weg te denken, want op de catwalk werden veel roze outfits geshowd. Laat de zomer maar beginnen! Wij zijn er helemaal klaar voor. 

LEES OOK: Chanel opent een social club voor vrouwen

 

A post shared by @stylereviewmag on

 

A post shared by MahakAhanj (@mahakahanj) on

 

A post shared by Rowan Blossom (@rowan_blossom) on

 

A post shared by Leah Van Loon ?? (@leahvanloon) on

 

A post shared by Luna De Casanova (@lunadecasanova) on

 

A post shared by FASHION PHOTOGRAPHER (@ukmaracaibo) on

 

A post shared by W Korea (@wkorea) on

BEELD: INSTAGRAM, GETTY

Laatste nieuws