Queen bespaart op puddingpresentjes aan personeel

Het is nogal wat, een kerstcadeau bedenken waar je al je 1500 personeelsleden blij mee kunt maken.

Natuurlijk legt Queen Elizabeth cadeautjes onder de boom voor haar kleinkinderen en andere familie, maar ook haar personeel wordt extra verwend tijdens de feestdagen. Op de usual presents wordt alleen iets bespaard…

Traditie

Het is nogal wat, een kerstcadeau bedenken waar je al je 1500 personeelsleden blij mee kunt maken. Koning George V luidde de puddingtraditie in en sindsdien geven de royals altijd een pudding cadeau. Afgelopen jaren kwam die van de koninklijke bakkerij Fortnum & Mason of warenhuis Harrods. Dit jaar is hier verandering in gekomen en heeft de Queen gekozen voor de Britse supermarkt Tesco. Tot grote verbazing van veel Britten! De supermarkt wordt namelijk vergeleken met de Nederlandse Jumbo. 

Bruiloft

Aankomend jaar zou het Britse koningshuis veel geld moeten uitgeven aan de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle, dus misschien niet gek dat ze dit jaar kiezen voor een goedkopere puddingvariant. Maar het personeel heeft niets te klagen, naast de pudding krijgen ze ook een kerstkaart van Elizabeth II en Philip. De echte geluksvogels die al langere tijd bij de royals werken krijgen ook een kortingsbonnen. 

LEES OOK: Platina! Queen en Philip 70 jaar getrouwd

 

A post shared by Tesco (@tescofood) on

BRON: DAILYMAIL BEELD: GETTY INSTAGRAM 

Laatste nieuws